Χειμερινές Εκπτώσεις 2024: Κάνε αγορές που δε θα μετανιώσεις μόνο στα Public!

Διαβάζεται σε 8'
Χειμερινές Εκπτώσεις 2024: Κάνε αγορές που δε θα μετανιώσεις μόνο στα Public!
Image by master1305 on Freepik

Σήμερα θα ήθελα να σου μιλήσω για πράγματα που μπορούν να αλλάξουν τη ζωή σου και ενδεχομένως να μην τα έχεις ‘τσεκάρει’, γιατί η καθημερινότητα σου είναι τόσο γεμάτη που δεν σου επιτρέπει να αφιερώσεις λίγο χρόνο στον εαυτό σου.

Ίσως να έχεις εντοπίσει τρόπους να κάνεις λίγο πιο άνετη την κάθε σου μέρα, αλλά να μην είναι τα οικονομικά σου σε κατάσταση που να επιτρέπουν την ικανοποίηση των αναγκών σου.

Δεν θέλω άγχη.

Υπάρχουν λύσεις για όλα, πόσο μάλλον τώρα που ξεκίνησαν και οι Χειμερινές Εκπτώσεις του Ιανουαρίου!

Αρκεί να υπάρχει θέληση.

Τα winter sales στα Public είναι ο απόλυτος προορισμός σου.

ΠΡΟΤΕΡΑΙΤΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΙΚΗ ΜΑΣ ΥΓΕΙΑ ΣΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ

Κατά πάσα πιθανότητα σκέφτεσαι αυτήν την στιγμή που κατανάλωσες περισσότερες εκπτώσεις και αγορές από όσες αντέχεις τους τελευταίους μήνες.

Είναι άλλωστε, νωπές οι μνήμες (και τα έξοδα) του Black Friday, του Cyber Monday και φυσικά όσα ξόδεψες για δώρα στις γιορτές.

Μια βόλτα στα Public ή μια εικονική βόλτα στο Public.gr θα σε πείσει πως μάλλον αυτή είναι η στιγμή για να επικεντρώσεις στον εαυτό σου.

Χιλιάδες προϊόντα σε περιμένουν σε ειδικές εκπτωτικές τιμές έως τις 29/2, ώστε να βρεις αυτό (ή αυτά) που μπορούν να σε βοηθήσουν βελτιώσεις τη ψυχολογία σου και να διεκδικήσεις ό,τι καλύτερο μπορεί να σου δώσει το 2024, με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Υπάρχει πολυτιμότερο πράγμα από τη ψυχική υγεία;

Ήλθε η ώρα να την φροντίσεις.

Άρχισε από τα βασικά: την προσωπική σου φροντίδα.

Θα βρεις σε δελεαστικές τιμές συσκευές και αξεσουάρ για άνδρες και γυναίκες, συσκευές μασάζ για τον αυχένα, το κεφάλι, τα πόδια, τα χέρια ή όλο το σώμα.

Στα Public υπάρχει και ό,τι χρειάζεσαι για την στοματική σου υγιεινή, τα όποια ορθοπεδικά θέματα και τις όποιες διατροφικές ελλείψεις που καλύπτεις με συμπληρώματα.

Υπάρχουν πολλές έρευνες που έχουν ενημερώσει πως δεν χρειάζονται πολλά για να κρατήσουμε μακριά τις ψυχικές ασθένειες.

Δια αυτής της οδού, μπορούμε να περιορίσουμε το άγχος που μας κατακλύζει και να κλείσουμε την πόρτα στην κατάθλιψη.

Η λίστα των Public περιλαμβάνει από βιβλία και κόμικς, ταινίες και μουσική, eMobility, Drones, φωτογραφικές μηχανές, είδη ταξιδιού και camping, είδη ζωγραφικής, μοντελισμού και μουσικά όργανα έως προϊόντα προσωπικής φροντίδας. Χαρακτηριστικά αναφέρω τις συσκευές μασάζ, τα είδη στοματικής υγιεινής και τα συμπληρώματα διατροφής.

UNSPLASH

Στους βασικούς πυλώνες για την καλύτερη δυνατή ψυχική ανθεκτικότητα ανήκει η άσκηση.

Τα Public μπορούν να σε βοηθήσουν να βελτιώσεις τη σχέση σου με το σώμα σου, αλλά και να την απογειώσεις.

Σε περιμένουν 1183 προϊόντα σε καταπληκτικές τιμές. Θα βρεις από βερμούδες, κολάν, αξεσουάρ (όπως λάστιχα αντίστασης, ιμάντες, rollers, μπάλες γυμναστικής, μονόζυγα, στρώματα και πάσης φύσεως βαράκια και αλτήρες) και όργανα (stepper, διάδρομο, ελλειπτικό, στατικό ποδήλατο, αλλά και πολυόργανο με τροχαλίες για ολοκληρωμένη προπόνηση δύναμης), έως ό,τι κυκλοφορεί για παθητική γυμναστική.

ΜΗΝ ΠΡΟΣΠΕΡΝΑΣ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ

Η ευτυχία δεν είναι μόνιμη κατάσταση, αλλά στιγμές. Όπως όταν απολαμβάνεις μια κούπα του αγαπημένου σου καφέ το πρωί. Στα Public υπάρχουν 106 καφετιέρες με έκπτωση, για να διαλέξεις αυτή που ικανοποιεί τα ‘θέλω’ σου.

Φαντάσου να γυρίζεις το βράδυ στο σπίτι και να ετοιμάζεις γρήγορα και οικονομικά εκείνο το σνακ που είχε ‘καρφωθεί’ στο μυαλό σου όλη την ημέρα. Δεν έχεις air fryer; Είσαι λίγα βήματα μακριά από το να βρεις.

UNSPLASH

Σκέψου πώς θα αισθανθείς αν επιστρέψεις σπίτι και δεν χρειάζεται να βάλεις ηλεκτρική, γιατί έχει τακτοποιήσει το θέμα για εσένα η σκούπα ρομπότ.

Μολονότι εν τω μεταξύ, έξω έχει υγρασία μέσα στο χώρο σου δεν σε ‘τρυπάει’ το κρύο, αφού προνόησες να αφήσεις σε λειτουργία τον αφυγραντήρα. Ή το νέο inverter κλιματιστικό που δεν ‘καίει’ τίποτα, σε χαμηλή θερμοκρασία -αφού αρκούν οι 10 βαθμοί της διαφοράς από την εξωτερική για να κάνουν τη διαφορά.

Μπορεί πάλι, να αποσυμπιέζεσαι μαγειρεύοντας. Στα Public θα βρεις όλα τα σκεύη και τις συσκευές που θα κάνουν ακόμα πιο ευεργετική αυτήν τη συνήθεια.

Αν τώρα, απλά θες να καθίσεις στον καναπέ και να περάσεις λίγη ώρα παρέα με ένα video game ή streamαροντας μια ταινία ή ένα σίριαλ ή απλά ακούγοντας μουσική, δεν χρειάζεται να σου πω πού θα βρεις ό,τι μπορεί να βελτιώσει ποικιλοτρόπως και στο έπακρο την απόλαυση, έτσι;

ΜΗΝ ΥΠΟΤΙΜΑΣ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ

Μάλλον θα κατάλαβες πως απολαμβάνω να αγοράζω συσκευές που κάνουν τις δουλειές του σπιτιού για εμένα. Ή τις κάνουν πιο εύκολες.

Ακόμα ψάχνω τον αρχιτέκτονα που έκανε ‘τυφλό’ παραθυρόφυλλο, το οποίο μπορεί να καθαρίσει εύκολα ο Superman ή όποιος άλλος υπερήρωας πετάει.

Στα Public υπάρχει συσκευή καθαρισμού τζαμιών με μαγνήτη που εμφανίστηκε ως μάνα εξ ουρανού στη ζωή μου και με έσωσε από βέβαιη πτώση -όπως προσπαθούσα να φτάσω στις άκρες.

Στα Public βρήκα και την κάμερα που μου επιτρέπει να βλέπω τι ακριβώς κάνει η σκύλα μου, όταν λείπω -αλλά και όσα συμβαίνουν στο μπαλκόνι μου όταν δεν έχω άμεση οπτική επαφή-, όπως και την πρίζα που προφυλάσσει τις συσκευές μου από τυχόν υπέρταση.

UNSPLASH

Κάνοντας εν τω μεταξύ, την περιήγηση μου στο Public.gr βρήκα και εκείνο το γραφείο που ήθελα χρόνια, αλλά όλο μετέθετα στο ‘αύριο’, μαζί με την καρέκλα γραφείου που εξυπηρετεί τα διάφορα μυοσκελετικά μου θέματα. Βρήκα και την παπουτσοθήκη που ταιριάζει στο σημείο που την είχα οραματιστεί.

Όλα αυτά τα πράγματα, άλλαξαν το σπίτι μου -και πόσο εύκολα έκανα τα δύσκολα.

Διαπίστωσα εν τω μεταξύ, πως υπάρχουν έπιπλα για το σαλόνι ή τη βεράντα, διακοσμητικά (‘φλερτάρω’ με κάτι διακοσμητικά μαξιλάρια για τον καναπέ), κορνίζες, αρωματικά χώρου, κεριά και διάφορα άλλα αντικείμενα που θα μπορούν να αλλάξουν όλο το vibe, αν απλά χρειάζομαι μια μικρή ‘πινελιά’.

UNSPLASH

Προφανώς και γνωρίζεις ότι στα Public μπορείς να βρεις και ό,τι σχετίζεται με smartphones, laptops, υπολογιστές, τα περιφερειακά, τις τηλεοράσεις και τον ήχο, τα wearables, όπως και βιβλία και κόμικς, παιχνίδια και παιδικά και ταινίες.

Έως τις 29/2 θα διατίθενται σε πολύ καλύτερες μειωμένες τιμές.

Μπορώ να σου γράφω μια ώρα για όσα μπορούν να σε βοηθήσουν να κάνεις λίγο καλύτερο ή πιο εύκολο το 2024.

Ωστόσο, θα προτείνω μια βόλτα είτε σε φυσικό κατάστημα των Public, είτε στο διαδικτυακό. Τα πιο άπαιχτα winter sales σε περιμένουν, μαζί με χιλιάδες ετοιμοπαράδοτα προϊόντα.

Όταν φτάσεις στην ώρα της πληρωμής, θα διαπιστώσεις πως πέραν των ήδη γνωστών μεθόδων, υπάρχουν άλλοι δυο τρόποι, οι οποίοι έχουν δημιουργηθεί για να μην αγχώνεσαι.

• Η πρώτη είναι η έξυπνη υπηρεσία Public Now Pay Later μέσω Klarna, που επιτρέπει τη χρήση μέχρι τρεις άτοκες δόσεις.

• Η δεύτερη είναι το Flex Pay που δίνει τη ευχέρεια να δημιουργήσεις το δικό σου πλάνο έως 36 χαμηλές δόσεις, χωρίς πιστωτική!

Θα σε αφήσω, αφού σου πω κάτι και για την παραλαβή των προϊόντων σου: δεν χρειάζεται να δώσεις ευρώ, εφόσον διαλέξεις την υπηρεσία Locker Pickup 24/7 μέσω της οποία μπορείς να παραλάβεις οποιαδήποτε στιγμή σε εξυπηρετεί σε ένα από τα τουλάχιστον 2.000 ΒΟΧ ΝΟW lockers σημεία παραλαβής.

ΑΣΕ ΤΙΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΕΣ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ

Στο είπα από την αρχή: άπαξ και αποφασίσεις πως η ψυχολογία σου χρειάζεται κάτι για να ‘περιηγηθείς’ πιο άνετα στο 2024, τα Public αναλαμβάνουν τη συνέχεια μέσω των χειμερινών εκπτώσεων που ολοκληρώνονται στις 29/2.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα