Βρήκαμε τον τέλειο καφέ που θα φτιάξει την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας στο σπίτι

Βρήκαμε τον τέλειο καφέ που θα φτιάξει την κάθε στιγμή με τους αγαπημένους μας στο σπίτι

Γιατί είναι κανόνας: πειραμάτα με τον καφέ μας δεν κάνουμε.

Η ημέρα για να ξεκινήσει καλά θέλει όρεξη, καλή διάθεση και σίγουρα μία καλή «τζούρα» καφέ. Το μυστικό όμως, κρύβεται στο τελευταίο στοιχείο της «συνταγής». Δεν πρόκειται για έναν οποιοδήποτε, απλό καφέ. Κάθε άλλο, ο καφές πρέπει να είναι καλός, πρέπει να είναι ποιοτικός, γιατί αυτό μας αξίζει.

Ψάξαμε πολύ, δοκιμάσαμε πολλές μάρκες, αλλά ένας ήταν τελικά ο καφές που κατάφερε και άξιζε να μπει στα σπίτια μας. Κι αυτός ήταν ο Perla. Για ακόμα μια φορά η αγαπημένη μας ΑΒ Βασιλόπουλος έκανε τη διαφορά και μας έδωσε την ευκαιρία να γνωρίσουμε και να απολαύσουμε τα προϊόντα καφέ Perla, τα οποία μπορείς κι εσύ να προμηθευτείς σε κάποιο από τα 316 καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος.

Διαθέτει μεγάλη ποικιλία με διαφορετικά χαρμάνια και έτσι, μπορείς να βρεις πάντα τον καφέ που ταιριάζει στο δικό σου γούστο και στη δική σου στιγμή! Ένας καφές σε όμορφα ισορροπημένα μείγματα, διαφορετικά καβουρδίσματα και για κάθε μέθοδο παρασκευής.

Προτιμάς φίλτρου; Απαλό και ισορροπημένο, ήπιο και ελαφρώς γλυκό ή έντονο και πολύπλευρο, πικάντικο και δυνατό; Όποια κι αν είναι η προτίμησή σου οι επιλογές του Perla θα σε αφήσουν με το στόμα ανοιχτό. Και φυσικά, μιλάμε για 100% κόκκους καφέ arabica.

Αν από την άλλη, αν επιθυμείς αλεσμένο καφέ ή κάψουλες espresso συμβατές με μηχανές Nespresso και Dolce Gusto πάλι ο Perla θα σε αποζημιώσει.

Και το λέμε με σιγουριά, γιατί είδαμε την ευχαρίστηση και την απόλαυση να ζωγραφίζεται στα πρόσωπα των δικών μας ανθρώπων όταν τους τον σερβίραμε. Πριν ακόμα τον γευτούν και καταλήξει στον ουρανίσκο τους το ξεχωριστό άρωμά του, τους είχε ήδη κερδίσει.

Ήταν εκείνος που έκλεψε την παράσταση από το κυριακάτικο brunch της Βάνιας με τις φίλες της, ήταν εκείνος που ενθουσίασε τον Άλεξ, τη Μαρίνα και τη Μελίνα και έβγαλε ασπροπρόσωπη τη Μαριλέλλα και εκείνος που έκανε την κοπέλα του Αλέξανδρου να μείνει με το στόμα ανοιχτό.

Τίποτα βέβαια, δεν είναι τυχαίο. Πρόκειται άλλωστε, για έναν καφέ με ιστορία που ξεκινάει από το μακρινό 1895. Από τότε καβουρδίζει μόνο τους καλύτερους κόκκους υψηλής ποιότητας. Σε αυτούς οφείλεται και το υπέροχο άρωμα, αλλά και η γεύση όλων των επιλογών καφέ Perla. Γιατί είναι κανόνας: πειραμάτα με τον καφέ του άλλου δεν κάνεις.

Εκτός αυτού, τα προϊόντα Perla παρασκευάζονται με αγάπη τόσο προς τον άνθρωπο, όσο και προς το περιβάλλον. Έχει πιστοποιήσεις για τον ηθικό και βιώσιμο τρόπο καλλιέργειας του καφέ, καθώς έχει επιτύχει την ουδετερότητα διοξειδίου του άνθρακα (CO2), ακολουθεί βιώσιμους τρόπους σε κάθε στάδιο της παραγωγικής διαδικασίας και όλες οι συσκευασίες είναι 100% ανακυκλώσιμες.

Εμάς μάς κέρδισε από την πρώτη στιγμή και ένα είναι το σίγουρο: ο Perla -σε όλες του τις εκδοχές- θα γίνει ο αγαπημένος σου καφές και το καλύτερο θα το λατρέψουν η παρέα κι οι δικοί σου άνθρωποι. Γιατί στο τέλος, είναι κάτι περισσότερο από ένα φλιτζάνι καφέ, είναι στιγμές. Η σιγουριά ότι θα απολαμβάνουμε κάθε φορά μία τέλεια, γεμάτη γεύση!

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα