Workshop Αυτογνωσίας: Ένα τριήμερο αναζήτησης του εαυτού μας στο 12 Months Luxry Resort στο Πήλιο

Workshop Αυτογνωσίας: Ένα τριήμερο αναζήτησης του εαυτού μας στο 12 Months Luxry Resort στο Πήλιο

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου του travelgems, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πτυχές του εαυτού τους, γνωστές και άγνωστες, με στόχο να χτίσουν καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό τους, τους άλλους και τη ζωή.

To travelgems διοργανώνει στο Πήλιο ένα workshop αυτογνωσίας από 3 μέχρι 5 Μαΐου 2019. Το workshop αυτογνωσίας αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, τους οποίους θα καθοδηγήσουν οι δημοφιλείς και επιτυχημένοι ψυχολόγοι Γιάννης Χοϊμές, PhD και Ειρήνη Καραγιάννη, PhD, ακολουθώντας την Αντλεριανή προσέγγιση.

Οι ψυχολόγοι και εισηγητές του σεμιναρίου, έχουν στο ενεργητικό τους πάνω από 130.000 ώρες εμπειρία καθοδήγησης, σε περισσότερα από 9.000 άτομα.

Το σεμινάριο θα διεξαχθεί στο 12 Months Luxury Resort που βρίσκεται στις καταπράσινες πλαγιές του Πηλίου, λίγα μέτρα από τον αιωνόβιο πλάτανο της κεντρικής πλατείας της Τσαγκαράδας.

 

Κατά τη διάρκεια του σεμιναρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να εξερευνήσουν πτυχές του εαυτού τους, γνωστές και άγνωστες, με στόχο να αυξήσουν την αισιοδοξία και την αυτοεκτίμηση τους, και να μάθουν να ελέγχουν τις πεποιθήσεις τους αντί να τους ελέγχουν εκείνες.

Απώτερος σκοπός είναι να καταφέρουν να χτίσουν καλύτερες σχέσεις με τον εαυτό τους, τους άλλους και τη ζωή.

Για να διασφαλίσει κάποιος τη θέση του πρέπει να επικοινωνήσει με το travelgems στο [email protected]

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα