Yava: Αγόρασε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68€ και πάρε δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα!

Yava: Αγόρασε online ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68€ και πάρε δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα!

Βρήκαμε το κίνητρο που ψάχνεις για να ξεκινήσεις εδώ και τώρα τη γυμναστική.

Αν ψάχνατε ένα επιπλέον κίνητρο για να ξεκινήσετε τη γυμναστική με ασφάλεια μετά το lockdown, τώρα σας το προσφέρουν μόνο τα Yava με μια μοναδική υπερπροσφορά… μόνο για λίγες ημέρες.

Το να εντάξεις τη γυμναστική και τις υπηρεσίες ευεξίας στην καθημερινότητά σου, σίγουρα είναι το καλύτερο δώρο για την υγεία σου. Πολλοί όμως από εσάς σκέφτεστε πως ένα υγιές σώμα έχει κόστος και φυσικά δεν είναι κατάλληλες εποχές για έξοδα. Τα Yava Fitness Centers λοιπόν, η μεγαλύτερη και πιο αξιόπιστη αλυσίδα γυμναστηρίων στην Ελλάδα και φέτος σου κάνουν το ουσιαστικότερο δώρο για την υγεία σου στην πιο προσιτή τιμή της αγοράς. Σου «χαρίζουν»… ναι καλά διαβάσατε… ετήσια RED συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 ευρώ!

Πήρατε λοιπόν τη μεγάλη απόφαση να γραφτείτε γυμναστήριο κι αρχίσατε έρευνα αγοράς; Κακώς διότι δεν χρειάζεται. Φέτος στα Yava με 68 ευρώ έχεις 12 μήνες απεριόριστης γυμναστικής, δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (ακόμη και τα group +), δώρο την εγγραφή αξίας 30 ευρώ και φυσικά εξασφαλίζει gift cards για τους φίλους και τους γνωστούς σου.

Με παρουσία στην Αθήνα και σε πολλές πόλεις της επαρχίας, τα Yava Fitness Centers δίνουν έμφαση στα μέτρα ασφαλείας για την προστασία της δημόσιας υγείας , ενώ επενδύουν στην τεχνολογία, με τη χρήση και των ηλεκτρονικών ραντεβού (online booking) για την επίσκεψη στους χώρους άθλησης αλλά και των gym panel (μόνιτορ), όπου ο κάθε αθλούμενος μπορεί να προπονείται ακόμα και μόνος του, χωρίς δηλαδή τη συχνή παρουσία και βοήθεια του γυμναστή. Φέτος λοιπόν έχεις τη δυνατότητα να αγοράσεις RED ετήσια συνδρομή γυμναστικής με μόνο 68 € παίρνοντας δώρο όλα τα ομαδικά προγράμματα (συμπεριλαμβανομένων των group +) και παράλληλα να κερδίσεις και τους τρείς μήνες που έχασες λόγω του lockdown!

Η υπερπροσφορά αυτή της RED συνδρομής ισχύει για όλους και αυστηρά έως τις 4 Σεπτεμβρίου 2020, με δυνατότητα αγοράς από το γυμναστήριο της επιλογής σου ανά την Ελλάδα με μετρητά ή κάρτα, καθώς και με άμεση online αγορά από το site της εταιρείας εφόσον δεν θέλεις να περιμένεις!

Και γιατί να περιμένεις άλλωστε αφού μπορείς να την αγοράσεις άμεσα τώρα…

Αγοράζοντας online από εδώ την ετήσια συνδρομή των 68€ είτε είσαι ήδη μέλος των Yava και έχει λήξει η συνδρομή σου, είτε είσαι νέο μέλος έχεις:

  • Ελεύθερη χρήση των καρδιαγγειακών μηχανημάτων
  • Χρήση μηχανημάτων μυϊκής ενδυνάμωσης και ελευθέρων βαρών
  • Συμμετοχή σε όλα τα ομαδικά προγράμματα χωρίς χρέωση
  • Χρήση αποδυτηρίων και lockers
  • Προσωπικό πρόγραμμα γυμναστικής ανάλογα με τις ανάγκες σου το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά
  • Οπτικοακουστικό υλικό για τον νέο κόσμο των Yava το οποίο παραλαμβάνεις ηλεκτρονικά με οδηγίες γυμναστικής αλλά και διατροφής
  • Δωρεάν εγγραφή αξίας 30€
  • 3 gift cards για να τις δώσεις σε φίλους σου, στην οικογένειά σου, σε γνωστούς σου, ώστε να μπορέσουν να επωφεληθούν και εκείνοι της προνομιακής τιμής των 68€.
  • Όπως σημειώνουν τα Yava, τα μέλη που είχαν ενεργή συνδρομή κατά τη διάρκεια του lockdown (από 13/03/20 και μετά), παίρνουν δώρο και τους 3 μήνες του lockdown (σύνολο δηλαδή 15 μήνες)!


Προσοχή όμως, μετά τη λήξη της συγκεκριμένης προσφοράς οι τιμές θα αλλάξουν πολύ προς τα πάνω… Οπότε μην περιμένεις… και εξασφάλισε τώρα την εγγραφή σου online εδώ.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα