Αλίκη Κατσαβού: Η σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά και η απάντηση για τα κληρονομικά

Αλίκη Κατσαβού: Η σχέση της με τις κόρες του Κώστα Βουτσά και η απάντηση για τα κληρονομικά
H Αλίκη Κατσαβού

Η Αλίκη Κατσαβού μεταξύ άλλων μίλησε και για τον πρώτο σύζυγό της, ο οποίος πέθανε από καρδιά, αφήνοντάς την χήρα στα 29 της μόλις χρόνια

Την Αλίκη Κατσαβού φιλοξένησε η Ελεονώρα Μελέτη και η εκπομπή “Μεσάνυχτα” το βράδυ της Τρίτης. Η ηθοποιός και χήρα του σπουδαίου Κώστα Βουτσά αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στις στιγμές που κρατάει από το αείμνηστο ηθοποιό, στην απώλειά του, αλλά και στην απόφαση να αποκτήσουν ένα παιδί.

“Εκείνη την ημέρα το ήξερα. Φώλιαζε μέσα μου ένας φόβος απροσδιόριστος και έβλεπα ότι η κουρτίνα έπεφτε”. είπε χαρακτηριστικά η Αλίκη Κατσαβού.

Όσον αφορά την απόφαση να φέρουν μαζί ένα παιδί στον κόσμο καθώς και τα σχόλια που δέχθηκε για την ηλικία του ηθοποιού η Αλίκη Κατσαβού είπε: “Εγώ δέχομαι ότι για κάποιους φαίνεται παράλογο, γιατί κοιτάζουν τα νούμερα. Εγώ, όμως, κοίταξα τον άνθρωπο. Ο Κώστας δεν ήταν ένας ογδοντάρης. Δεν μπορούσα να τον μετρήσω με τα κοινά μέτρα των ανθρώπων. Ήταν έξω από τα μέτρα. Ήταν ο ορισμός της ζωής. Γιατί αν η ζωή ήταν πρόσωπο θα ήταν ο Κωστας Βουτσάς. Ξύπναγε με το ίδιο κέφι κάθε πρωί, το ίδιο χαμόγελο, διάθεση να αγαπήσει όλο τον κόσμο από την αρχή περισσότερο, να δημιουργήσει και να δουλέψει” ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ενώ συνέχισε: “Την τελευταία φορά που μπήκε στο νοσοκομείο ήθελε να φύγει. Όταν μπόρεσε να κουνήσει τα χείλη του, το πρώτο πράγμα που είπε «θέλω να βγω γρήγορα έξω». Αυτή ήταν η λαχτάρα του. Να ζήσει. Ακόμη και εκεί στην πιο δύσκολη στιγμή που οι γιατροί μάς έλεγαν πως οι πιθανότητες είναι εναντίον μας, ο Κώστας ήταν παράδειγμα για όλους μας. Ένιωθα πως «είναι ο Κώστας και θα βγει Γιατί ο Κώστας δεν μπορούσε να πεθάνει. Ήταν ο Κώστας» συμπλήρωσε συγκινημένη η χήρα του αείμνηστου ηθοποιού περιγράφοντας πως ακριβώς ενημερώθηκε για τον θάνατο του”. 

Η Αλίκη Κατσαβού  μεταξύ άλλων, μίλησε στην Ελεονώρα Μελέτη για τον πρώτο σύζυγό της,, τον συγγραφέα, ηθοποιό και σκηνοθέτη Τάκη Χρυσούλη, ο οποίος έφυγε από τη ζωή το 2011, προδομένος από την καρδιά του, σε ηλικία 65 ετών. Ο αποθανών έφυγε από καρδιά, αφήνοντάς την χήρα στα 29 της μόλις χρόνια. 

“Έφυγε από καρδιά. Δεν προλάβαμε να κάνουμε παιδί. Δεν ήθελε κιόλας.Ήταν και ένας λόγος που καθυστέρησα να κάνω παιδί. Ο Τάκης ήταν ένας πολύ αξιόλογος άνθρωπος. Ένας θεατράνθρωπος. Αυτός που με έπλασε μετά τη δραματική σχολή για το θέατρο. Πολύ σημαντικό μυαλό και άνθρωπος. Δεν περίμενα να τον χάσω. Ήταν και η ηλικία μου που δε σκεφτόμουν καθόλου αυτή την ανατροπή στη ζωή μου. Όταν πέθανε νόμιζα ότι δεν θα με απασχολούσε κανένας άλλος άνδρας και καμία άλλη σχέση. Αλλά η ζωή γελάει και φέρνει ένα Βουτσά στη ζωή σου. Ο Κώστας ήρθε στη ζωή μου μετά από δυόμιση χρόνια» εξομολογήθηκε η Αλίκη Κατσαβού.

Τέλος, η Αλίκη Κατσαβού μίλησε για τις σχέσεις της με τις κόρες του ηθοποιού, ενώ δε δίστασε να απαντήσει και για την κληρονομιά του.

“Έχω πολύ καλές σχέσεις με τα κορίτσια και έχει και ο Φοίβος ξεχωριστή σχέση μαζί τους. Έχουν και εκείνα τα παιδιά τους και ο Φοίβος ‘χτίζει’ μια σχέση και με παιδιά. Είμαι σε μια φάση που δεν θέλω να μιλάω καθόλου για τα κληρονομικά, γιατί είναι ένα κομμάτι που θα ήθελα να το λύσουμε εμείς έτσι αγαπημένα, όπως είμαι σίγουρη ότι μπορούμε. Ιδιωτικά. Να είναι ένα κομμάτι από όλα που θα κρατήσουμε ιδιωτικά.”, είπε χαρακτηριστικά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα