Business Monitor: Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου της “Skroutz” στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6

Business Monitor: Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου της “Skroutz” στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6
Ο Γιώργος Χατζηγεωργίου της "Skroutz"

Ξεκίνησε ως hobby και χωρίς κεφάλαιο και σήμερα είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά success stories. Ο λόγος για τον Γιώργο Χατζηγεωργίου, εκ των συνιδρυτών της "Skroutz" ο οποίος φιλοξενείται στα μικρόφωνα της εκπομπής του Business Monitor με τον Τάσο Ζάχο, το Σάββατο από τις 13:00 έως τις 14:00.

Αυτό το Σάββατο έχει Business Monitor. Στο στούντιο του ραδιοφώνου News 24/7 στους 88,6 μαζί μας κεντρικός καλεσμένος ο Γιώργος Χατζηγεωργίου, ο οποίος μαζί με τον Βασίλη Δήμο και τον Γιώργο Αυγουστίδη ξεκίνησαν το 2005 την εταιρεία skroutz. Κάτι που ξεκίνησε ως hobby και χωρίς κεφάλαιο, έφτασε σήμερα να είναι ένα από τα μεγαλύτερα επιχειρηματικά success stories. Η ιστοσελίδα τους σε μηνιαία βάση υποδέχεται πάνω από 8,5 εκ. μοναδικούς χρήστες, δηλαδή σχεδόν όλο τον online πληθυσμό, ενώ μέσα από τη πλατφόρμα του διακινείται το μεγαλύτερο μέρος του ηλεκτρονικού εμπορίου στη χώρα μας.

Συντονιστείτε στο ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, Βusiness Monitor αυτό το Σάββατο 13:00 – 14:00 με τον Τάσο Ζάχο, Editor in Chief του FortuneGreece.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα