DownTown: Και ο Κρατερός Κατσούλης αποτάσσεται το εξώφυλλο μετά τις αντιδράσεις

DownTown: Και ο Κρατερός Κατσούλης αποτάσσεται το εξώφυλλο μετά τις αντιδράσεις
ΕΠΩΝΥΜΟΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΥΡΑΝΟ Panorama Press

Μετά την Τάνια Τσανακλίδου και ο Κρατερός Κατσούλης δηλώνει πως δεν εγκρίνει το εξώφυλλο του DownTown με τίτλο "Είμαστε όλοι πρόσφυγες" και τους διάσημους πρωταγωνιστές του ντυμένους με σωσίβια και θερμικές κουβέρτες

Ώρες μετά τον σάλο και τις αντιδράσεις που προκάλεσε η κυκλοφορία του περιοδικού DownTown, με τους διάσημους στο εξώφυλλο να ποζάρουν ως “πρόσφυγες” με τον ανάλογο “εξοπλισμό” και ύφος, ακόμη ένας από τους πρωταγωνιστές του δηλώνει, πως δεν θέλει να έχει σχέση με αυτό το αποτέλεσμα.

Σε ποστ του στο Twitter, ο ηθοποιός Κρατερός Κατσούλης έγραψε, ότι πριν από έναν μήνα, ζητήθηκε από τον ίδιο και τη σύζυγό του, Κατερίνα Καραβάτου, να συμμετάσχουν σε μία φωτογράφιση, για ένα τεύχος αφιερωμένο στους μετανάστες και τους αγρότες.

“Δεχτήκαμε, όπως όλοι έχουμε κάνει σε όλες τις ανάλογες περιπτώσεις στο παρελθόν που αφορούσαν σε ευαίσθητα κοινωνικά ζητήματα (διαβήτης, aids, βία κατά των γυναικών, αυτοάνοσα νοσήματα και άλλα) γιατί θέλουμε πάντα να ευαισθητοποιούμε τον κόσμο, όταν υπάρχει ανάγκη και μας ζητείται”, γράφει τονίζοντας πως “δεν φέρουν ουδεμία ευθύνη για το τελικό αποτέλεσμα”.

“Με πολλή χαρά θέλουμε να συνεχίσουμε να είμαστε παρόντες, όποτε χρειαστεί, σ’όποιον χρειαστεί, με οποιονδήποτε τρόπο”, προσθέτει.

Λίγες ώρες νωρίτερα πάντως έκανε retweet σε ποστ χρήστη, που τον ανέφερε στο μήνυμά της, που συνοδευόταν από emoji με το σήμα της νίκης.

Το εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις

Τάνια Τσανακλίδου, Σία Κοσιώνη, Νίκος Μουτσινάς, Κατερίνα Παπουτσάκη, Κρατερός Κατσούλης και Κατερίνα Καραβάτου είναι μερικοί από τους διάσημους που ποζάρουν, φορώντας άλλος μαντήλι στο κεφάλι, άλλος σωσίβιο, άλλος θερμική κουβέρτα, σε μία -κατά κοινή ομολογία αποτυχημένη- προσπάθεια, να ευαισθητοποιήσουν για το προσφυγικό.

Την Πέμπτη, η Τάνια Τσανακλίδου, έγραψε στο προφίλ της στο Facebook, ότι μετάνιωσε που συμμετείχε στο “εμμετικό αυτό εξώφυλλο”. “Βλακεία μου και λάθος μου”, γράφει.

Ντρεπομαι που υπαρχω σ αυτο το εμμετικο εξωφυλλο κιας μην φωτογραφηθηκα. τους επετρεψα να χρησιμοποιησουν την φωτο του θεατρου κι αυτο ειναι το ιδιο χυδαιο. Βλακεια μου και λαθος!

Posted by
Tania Tsanaklidou on 
Thursday, March 10, 2016

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα