Εκλογές 2019: Στην κορυφή της τηλεθέασης ο Ant1 το βράδυ των εκλογών

Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές
Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές KOUTOUL

Τη μεγάλη βραδιά των εκλογών το τηλεοπτικό κοινό προτίμησε με διαφορά να ενημερωθεί για τις εξελίξεις από τη συχνότητα του ΑΝΤ1, ο οποίος κατέγραψε ποσοστό τηλεθέασης 18,9% στη ζώνη μετάδοσής του στο δυναμικό κοινό 18-54.

Πρώτος ο ΑΝΤ1 τη μεγάλη βραδιά των Εθνικών εκλογών με ποσοστό τηλεθέασης 18,9% στο «18-54». Τον εκλογικό μαραθώνιο του ΑΝΤ1 με τον Νίκο Χατζηνικολάου (έναρξη εκλογικής βραδιάς 17:44 -24:12) επέλεξε και πάλι το δυναμικό κοινό για να ενημερωθεί έγκυρα και έγκαιρα για όλες τις εξελίξεις της σημαντικής εκλογικής αναμέτρησης. Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο ΑΝΤ1 είχε τερματίσει επίσης πρώτος στο δυναμικό κοινό «18-54» και τη βραδιά των Ευρωεκλογών, των Περιφερειακών και Δημοτικών εκλογών τον περασμένο Μάιο.

Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές
Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές KOUTOUL

Σύσσωμο το δημοσιογραφικό και τεχνικό επιτελείο του ΑΝΤ1 κάλυψε από νωρίς το πρωί της Κυριακής με αμεσότητα την εκλογική διαδικασία, το εκλογικό αποτέλεσμα και τα δεδομένα για την επόμενη ημέρα. Με συνεχή ροή, ρεπορτάζ, ζωντανές συνδέσεις και έγκριτους καλεσμένους βρέθηκε ξανά στην κορυφή της ενημέρωσης.

ADVERTISING
Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές
Το κοινό επέλεξε Αντ1 για τις εκλογές KOUTOUL
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Εκλογές 2019, Εθνικές Εκλογές 2019, Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Συνεχίζεται η "κόντρα" Χατζηνικολάου - Κούγια: Επίθεση του ποινικολόγου μετά το επεισόδιο στον "αέρα"

Ρατσιστική δήλωση Κούγια: Δεν έχουν οι ψήφοι των Ρομά την ίδια ιδιαιτερότητα με των άλλων ανθρώπων

SHARE:

24Media Network