Ελένη Μενεγάκη: "Είμαι μια ανεξάρτητη, μοναδική κατάσταση. Μαζί μου δεν πλήξατε ποτέ"

Η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής του Alpha "Ελένη"
Η Ελένη Μενεγάκη στο πλατό της εκπομπής του Alpha "Ελένη"

Η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε έναν ιδιαίτερο μονόλογο, μιλώντας για την τηλεοπτική της πορεία, αναφερόμενη στον εαυτό της και τα όσα πέτυχε όλα αυτά τα χρόνια.

Τρεις εκπομπές απομένουν για να αποχαιρετίσει η Ελένη Μενεγάκη το αγαπημένο της κοινό και η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να "ανοίξει" την καρδιά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της Παρασκευής. Στην έναρξη της εκπομπής, η Ελένη Μενεγάκη προχώρησε σε έναν απρόσμενο μονόλογο, μιλώντας για την τηλεοπτική της πορεία, αναφερόμενη μάλιστα στον εαυτό της ως μια "ανεξάρτητη, μοναδική, διαφορετική κατάσταση".

"Θέλω να πω ένα μεγάλο μπράβο γιατί πραγματικά είμαι τόσο απρόβλεπτη παρουσιάστρια, δεν έχω καμία σχέση με κανέναν άλλον άνθρωπο οργανωμένο συντονισμένο να πηγαίνει στο πρόγραμμά του ακριβώς. Εγώ με αυτό δεν είχα ποτέ σχέση, οπότε 1000 μπράβο σε όσους συνεργάστηκαν μαζί μου και κατάφεραν να μην χάσουν την ψυχραιμία τους, γιατί άλλο περίμεναν και άλλο ερχόταν. Όλα τα παιδιά που έχουν δουλέψει μαζί μου είναι σίγουρο ότι κάποια στιγμή έχουν "φιληθεί". Είμαι μια ανεξάρτητη, μοναδική, διαφορετική κατάσταση. Πολλές φορές καταλάβαινα την ταραχή τους, αλλά στην πορεία νομίζω ότι όλοι σας το διασκεδάσατε. Τουλάχιστον, μαζί μου δεν πλήξατε ποτέ"

Ενώ συνέχισε: "Είναι σαν να έχω γεννηθεί στην τηλεόραση. Για κάποιο λόγο νομίζω ότι τα έχω όλα στο μυαλό μου, ότι μπορώ να τα κάνω όλα μόνη μου. Είναι λάθος, αλλά έτσι έχω μάθει να είμαι. Οπότε συγγνώμη αλλά και ευχαριστώ, εγώ το καταευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ και τους πρώτους πρώτους που με πήραν από το χέρι και με έβαλαν μέσα στα τηλεοπτικά πλατό, οι οποίοι ήταν και αυτοί που μου έδωσαν την ευκαιρία και το δικαίωμα στο 'Μπες Ελένη μου, μη σκέφτεσαι πολύ. Ξεκίνησε, μην πεις ποτέ κάτι που μπορεί να φέρει σε δύσκολη θέση κάποιον', το οποίο το κράτησα φυλαχτό μέχρι σήμερα, 'αλλά άφησε τον χαρακτήρα σου ελεύθερο, μπες μέσα και κάνε ό,τι νομίζεις", είπε προς το κοινό η αγαπημένη παρουσιάστρια.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεόραση, Alpha
SHARE:

24Media Network