Επιστολή της NOVA στην ΕΛ.ΑΣ για στοχοποίηση δημοσιογράφου της

Επιστολή της NOVA στην ΕΛ.ΑΣ για στοχοποίηση δημοσιογράφου της

H NOVA έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία ενημερώνοντας για την στοχοποίηση του δημοσιογράφου της, Χρήστου Καούρη από συγκεκριμένα ΜΜΕ.

Η NOVA, σε συνέχεια της ανακοίνωσης στήριξης προς τον δημοσιογράφο, Χρήστο Καούρη, ενημέρωσε πως έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα σύμφωνα με το Sport24.gr.

Παράλληλα, κάνει λόγο για “αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα” από την πλευρά κάποιων ΜΜΕ και συγκεκριμένα των websites του ομίλου DPG Media.

Εν συνεχεία έγινε γνωστό ότι ο Χρήστος Καούρης δεν θα μεταδώσει τελικά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Μπαρτσελόνα στη Βαρκελώνη την Παρασκευή όπως ήταν προγραμματισμένο.

Η ανακοίνωση:

Σε συνέχεια των γεγονότων των τελευταίων ημερών και της χθεσινής της ανακοίνωσης, η NOVA ενημέρωσε και τις αρμόδιες Αρχές για τη στοχοποίηση του δημοσιογράφου της κ. Χρήστου Καούρη από websites του ομίλου DPG Media. Από τα συγκεκριμένα μέσα συνεχίζεται μια αβάσιμη παραφιλολογία, που εσκεμμένα διαστρεβλώνει την πραγματικότητα, αγνοώντας ότι ο δημοσιογράφος της NOVA κ. Χρήστος Καούρης, δεν κατέθεσε αυτοβούλως, αλλά εκλήθη δύο φορές από τις δικαστικές αρχές να καταθέσει ενόρκως στο πλαίσιο προκαταρκτικής εξέτασης μετά τις μηνύσεις που έχουν “ανταλλάξει” μεταξύ τους η ΚΑΕ Παναθηναϊκός και η ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Συγκεκριμένα, η Nova έστειλε επιστολή στην Ελληνική Αστυνομία, με κοινοποίηση στον Υφυπουργό Πολιτισμού & Αθλητισμού, στο Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού και στον Αθλητικό Εισαγγελέα Αθηνών ενημερώνοντάς τους για όλα τα παραπάνω. Μέσω της εν λόγω επιστολής, η Nova ζητεί από τις αρμόδιες Αρχές να επιληφθούν της κατάστασης, να λάβουν κάθε αναγκαίο μέτρο για την προστασία της σωματικής ακεραιότητας των εργαζομένων, καθώς και της προστασίας της φήμης, της αξιοπιστίας και της περιουσίας της εταιρείας.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα