Ermis Awards 2018 – Ανακοινώθηκαν οι νικητές

Ermis Awards 2018 – Ανακοινώθηκαν οι νικητές
EUROKINISSI

Σε μια εντυπωσιακή τελετή η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, στις κατηγορίες Διαφήμιση, Branding & Design, Δημόσιες Σχέσεις, και Direct Marketing.

Την Τρίτη 19 Μαρτίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος», σε μια εντυπωσιακή τελετή όπου παρευρέθηκαν περισσότερα από 1450 στελέχη της αγοράς επικοινωνίας, η Ένωση Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος (ΕΔΕΕ) βράβευσε τις καλύτερες ιδέες της χρονιάς που πέρασε, σε όλα τα disciplines: Διαφήμιση, Branding & Design, Δημόσιες Σχέσεις, Direct Marketing, Digital, Media αλλά και στην Παραγωγή Διαφημιστικών Ταινιών, Μουσικής και Εκδηλώσεων.

Στις 9 ενότητες του διαγωνισμού υποβλήθηκαν 1536 έργα από τα οποία τα 496 (32%) πέρασαν ως finalists. Από αυτά, τα 289 (18,8%), πήραν βραβείο. Στις κριτικές επιτροπές, Live και Online, συμμετείχαν συνολικά 390 κριτές από την Ακαδημία Κριτών των Ermis Awards.

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2018, Λάζαρος Ευμορφίας, στο χαιρετισμό του, είπε: “Όταν μπήκα στη διαφήμιση πιτσιρικάς, μου είχε πει ένας παλιός διαφημιστής ότι η δουλειά του δημιουργικού έχει Δέκα απογοητεύσεις και Μία χαρά. Δεν είχε δίκιο. Οι απογοητεύσεις είναι περισσότερες. Όμως όλα αυτά τα χρόνια κατάλαβα ότι για αυτή την μοναδική στιγμή χαράς που νιώθεις όταν μια ιδέα που πιστεύεις γίνεται πράξη και φτάνει να διακριθεί στα Ermis, ξεχνάς όλα τα άλλα. Και δεν είναι βέβαια μόνο η χαρά ή η απογοήτευση. O δρόμος για τα Ermis έχει απ’όλα: Συγκίνηση, θαυμασμό, περιφρόνηση, ζήλια, ενθουσιασμό, λύπη, καταξίωση. Είναι πραγματικά ένας θεσμός με πολλά συναισθήματα, που είναι άλλωστε και το φετινό μήνυμα των Ermis Awards που αποδόθηκε εικαστικά με τα συμπαθέστατα emojis, δηλαδή τα Ermojis στην περίπτωση μας. H τελετή ήταν μια πραγματική γιορτή με πολλή μουσική, πολύ κέφι και σφιχτή ροή που δεν κούρασε. Συγχαρητήρια σε όλους και σε όλες που διακρίθηκαν!”

Ο Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής Ermis Awards 2018, Λάζαρος Ευμορφίας

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος, δήλωσε: «Σε όλους όσοι βραβεύθηκαν, αξίζουν τριπλά συγχαρητήρια. Γιατί τα έργα τους είναι τα καλύτερα της χρονιάς, γιατί τα Ermis ούτως ή άλλως είναι δύσκολα βραβεία και γιατί φέτος έγιναν ακόμη δυσκολότερα, με τη μείωση του ποσοστού των finalists και των βραβείων. Ένα βραβείο Ermis έχει μεγάλη αξία. Για πάντα.

Ο Πρόεδρος της ΕΔΕΕ, Μανόλης Παπαπολύζος

Συγχαρητήρια στους διαφημιζόμενους που επένδυσαν στη δημιουργικότητα. Η ΕΔΕΕ παροτρύνει περισσότερους διαφημιζόμενους, να βγουν από το comfort zone τους και να δώσουν την ευκαιρία στoυς συνεργάτες τους να τους εκπλήξουν και να διακριθούν μαζί τους.

Η ΕΔΕΕ θα συνεχίσει, μέσα στο 2019, το διάλογο για μια ευρεία σειρά θεμάτων του θεσμού των Ermis Awards, ώστε να συγκεντρώσει τις προτάσεις όλων και να τις συνθέσει στον καλύτερο δυνατό σχεδιασμό, με εφαρμογή από τα επόμενα Ermis. Tα Ermis Awards ανήκουν στην αγορά της επικοινωνίας, σε όλους μας».

Η 24MEDIA στα Ermis Awards

Στην τελετή απονομής των βραβείων Ermis παρευρέθηκε ο Πρόεδρος και ιδιοκτήτης της 24MEDIA, κ.Δημήτρης Μάρης, ο CEO της 24MEDIA, κ.Νικόλας Πεφάνης, ο Διευθυντής Περιεχομένου & Προϊόντων, κ.Μάνος Μίχαλος, η Εμπορική Διευθύντρια, κ.Ντέπυ Παπάζογλου, ο Head of Native & Branded Content, κ.Χρήστος Χατζηιωάννου καθώς και υπόλοιπα στελέχη του ομίλου, υποστηρίζοντας έμπρακτα το χώρο της διαφήμισης.

Από αριστερά ο Δημήτρης Μάρης, Πρόεδρος και ιδιοκτήτης 24MEDIA και ο Δημήτρης Βάγιας, Business Executive Commercial Director at Forthnet, Athens EUROKINISSI

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα