Fox News: Η συγγνώμη για την αλλοίωση της φωτογραφίας του Τραμπ με τον Επστάιν

Fox News: Η συγγνώμη για την αλλοίωση της φωτογραφίας του Τραμπ με τον Επστάιν
Twitter (@chipfranklin)

Το Fox News "κρόπαρε" τον Τραμπ από φωτογραφία όπου φαινόταν με τον Επστάιν και την Μάξγουελ. "Ήταν σφάλμα", ανέφερε το δίκτυο.

Το Fox News αναγκάστηκε να ζητήσει συγγνώμη επειδή έκοψε τον Ντόναλντ Τραμπ από μια φωτογραφία όπου είναι ο ίδιος μαζί με τον Τζέφρι Έπσταϊν και την Γκισλάιν Μάξγουελ, από τον Φεβρουάριο του 2000 στο θέρετρο του Τραμπ στο Μαρ-α-Λάγκο.

Σύμφωνα με το CNN, η φωτογραφία εμφανίστηκε στην εκπομπή American News HQ κατά τη διάρκεια συνέντευξης με τον δικηγόρο Τζόρνταν Μέρσον, ο οποίος εκπροσωπεί οκτώ άτομα που κατηγορούν τον Έπσταϊν και την κα Maxwell για κακοποίηση.

Σύμφωνα με εκπρόσωπο του δικτύου, η περικοπή ήταν ένα λάθος. “Την Κυριακή 5 Ιουλίου, σε ένα ρεπορτάζ για την Γκισλέιν Μάξγουελ στην εκπομπή ‘America’s News HQ’ του Fox New εσφαλμένα αφαίρεσε τον Ντόναλντ Τραμπ από φωτογραφία όπου πόζαρε με τη Μελάνια Κνάους (μετέπειτα Τραμπ), τον Τζέφρι Επστάιν και την Μάξγουελ”, ανέφερε εκπρόσωπος του τηλεοπτικού δικτύου, προσθέτοντας πως “λυπούμαστε για το λάθος”.

Η κίνηση αυτή από το κανάλι προκάλεσε έντονες επικρίσεις.

Είναι γνωστό ότι ο κ. Τραμπ και ο Έπσταϊν ήταν φίλοι για κάποιο χρονικό διάστημα.

Υπενυμίζεται ότι η Γκισλέιν Μάξγουελ, πρώην σύντροφος του Τζέφρι Έπσταϊν, συνελήφθη την περασμένη εβδομάδα στο Νιού Χάμσαϊρ καθώς κατηγορείται πως βοηθούσε τον δισεκατομμυριούχο χρηματιστή να “στρατολογεί” και να εκδίδει ανήλικα κορίτσια.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα