Η 24MEDIA στο ρυθμό των podcasts

Η 24MEDIA στο ρυθμό των podcasts

Η 24media εισάγει εκπομπές podcasts στο δίκτυό της και αποδεικνύει ότι είναι πάντα συνεπής στις εξελίξεις...

Τα podcasts είναι μια από τις ταχύτερα αναπτυσσόμενες πλατφόρμες ακουστικού περιεχομένου διεθνώς και η 24MEDIA πάντα συνεπής στις εξελίξεις των digital media, εισάγει εκπομπές στο δίκτυο και τα brands της.

Το Contra.gr κάθε εβδομάδα σχολιάζει μέσω του podcast, “Contra Talks” όλη την αθλητική επικαιρότητα. Η έμπειρη δημοσιογραφική ομάδα καθώς και εκλεκτοί καλεσμένοι μπαίνουν στο στούντιο και ηχογραφούν εκπομπές που μπορεί ο καθένας να ακούσει όπου κι αν βρίσκεται.

Με την εκπομπή “Pop για τις δύσκολες ώρες” εγκαινίασε τα podcasts το Oneman.gr, όπου οι experts στην ποπ κουλτούρα, Θοδωρής Δημητρόπουλος και Ιωσηφίνα Γριβέα, σχολιάζουν και ενημερώνουν το κοινό τους κάθε 15 ημέρες για ό,τι αφορά το σινεμά, τις σειρές, τη μουσική, τα βιβλία.

Στο πρώτο επεισόδιο του podcast του Oneman.gr ο Θοδωρής Δημητρόπουλος και η Ιωσηφίνα Γριβέα ανέλυσαν τις πιο σημαντικές ταινίες έρχονται το 2019.

Η 24MEDIA εκφράζει και με τα Podcasts τη φιλοσοφία και στρατηγική της για πρωτογενές premium περιεχόμενο, σε κάθε πλατφόρμα, το οποίο αποτελεί την καλύτερη επιλογή για τους αναγνώστες και ακροατές της, αλλά και για τους διαφημιζόμενους της.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα