Ημερίδα για το μέλλον του ραδιοφώνου, διοργανώνει το υπουργείο ΨΗΠΤΕ

Ημερίδα για το μέλλον του ραδιοφώνου, διοργανώνει το υπουργείο ΨΗΠΤΕ

Μια ενδιαφέρουσα συζήτηση εν όψει του διαγωνισμού για τον πάροχο δικτύου και της μελλοντικής αδειοδότησης του ψηφιακού ραδιοφώνου στην Ελλάδα

Ημερίδα για το μέλλον του ραδιοφώνου στην Ευρώπη ενόψει και της μετάβασής του στην ψηφιακή εποχή, διοργανώνει το υπουργείο Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, την Τετάρτη 21 Μαρτίου, σε αίθουσα του υπουργείου. Ποιες είναι οι ευρωπαϊκές προοπτικές και ποια η θέση της Ελλάδας σε αυτές τις εξελίξεις; Τι μπορούμε να μάθουμε από την ευρωπαϊκή εμπειρία; Αυτά και άλλα ερωτήματα θα συζητηθούν και θα αναλυθούν από εκπροσώπους του δικτύου WorldDab, του European Broadcasting Union (EBU) και αντιπροσώπους ξένων χωρών.

Εν όψει του διαγωνισμού για τον πάροχο δικτύου και της μελλοντικής αδειοδότησης του ψηφιακού ραδιοφώνου στην Ελλάδα, η εκδήλωση με θέμα «The Future of Broadcast Radio in Europe with DAB+» έχει ως στόχο την έναρξη ενός κρίσιμου για την εποχή διαλόγου, με επίκεντρο και έναυσμα τις νέες αυτές τεχνολογικές εξελίξεις.

ADVERTISING

Κεντρική ομιλήτρια της ημερίδας θα είναι η Επίτροπος Ψηφιακής Οικονομίας και Κοινωνίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Mariya Gabriel, η οποία θα αποτυπώσει τον χάρτη των εξελίξεων στην Ευρώπη. Την εναρκτήρια ομιλία θα πραγματοποιήσει ο γγ Ενημέρωσης και Επικοινωνίας, Λευτέρης Κρέτσος.

ΠΗΓΗ ΑΠΕ

SHARE:

24Media Network