Ήρθε το νέο, ολοκαίνουργιο SPORT24 και τα βλέπει όλα “Μόνο Αθλητικά”

Ήρθε το νέο, ολοκαίνουργιο SPORT24 και τα βλέπει όλα “Μόνο Αθλητικά”

Μετά από 16 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας, το μεγαλύτερο αθλητικό Μέσο της χώρας προχωρά σε ριζικό redesign, ανανεώνοντας τον σχεδιασμό και την αισθητική του.

Το μεγαλύτερο αθλητικό Μέσο της χώρας SPORT24, μετά από 16 χρόνια κυρίαρχης παρουσίας στο χώρο των αθλητικών μέσων, προχωράει σε ριζικό και δομικό redesign, ανανεώνοντας τον σχεδιασμό και την αισθητική του, αλλά κυρίως διατηρώντας τη φιλοσοφία του να τα βλέπει και να τα γράφει όλα “Μόνο Αθλητικά”.

Με βασικό μήνυμα “Μόνο Αθλητικά”, το brand της 24 MEDIA, καλωσορίζει τους αναγνώστες του στο νέο ψηφιακό του περιβάλλον, μένοντας πιστό στην αποστολή του για άμεση και αμερόληπτη αθλητική ενημέρωση, χωρίς ίχνος οπαδισμού.

Με ξεκάθαρο προσανατολισμό, αλλά και τη διάθεση να πρωτοπορεί σε όλα τα επίπεδα, το SPORT24 έχει εξελιχθεί ήδη στο αθλητικό Μέσο του μέλλοντος, επενδύοντας στο Matchcenter, την καλύτερη και πιο γρήγορη πλατφόρμα live ενημέρωσης για όλα τα αθλήματα και διοργανώσεις, στο audio (podcasts) και video content (live shows, web series, sports docs), στο data journalism (Opta, InstatScout), σε πολύπλευρες bet υπηρεσίες και περιεχόμενο, όλα αυτά αξιοποιώντας όλες τις νέες πλατφόρμες και τεχνολογίες. Ο σχεδιασμός και η υλοποίηση του νέου SPORT 24 έγινε από το Product & Technology τμήμα της 24 MEDIA.

Ο COO της 24 MEDIA, Μάνος Μίχαλος, δήλωσε: “Το SPORT24 περνάει στη νέα εποχή του, ύστερα από 16 συνεχόμενα χρόνια που οδηγεί τις εξελίξεις στα αθλητικά Media. Η στρατηγική, ο σχεδιασμός, η υλοποίηση και η δημοσιογραφική ποιότητα του περιεχομένου του SPORT24 αποτελούν τις σημαντικότερες εγγυήσεις, ότι δημιουργήσαμε ένα προϊόν που θα αποτελέσει ορόσημο για το ελληνικό ψηφιακό media industry”.

Ανακάλυψε το νέο SPORT24 και εδώ θα διαβάζεις μόνο αθλητικά!

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα