Μάχη τηλεθέασης: Τι νούμερα έκαναν “Άγριες Μέλισσες” και “The Voice”

Μάχη τηλεθέασης: Τι νούμερα έκαναν “Άγριες Μέλισσες” και “The Voice”
Άγριες Μέλισσες - The Voice

Δύο δυνατά προγράμματα διασταύρωσαν τα ξίφη τους το βράδυ της Κυριακής. Τι νούμερα τηλεθέασης σημείωσε η πρεμιέρα της σειράς "Άγριες Μέλισσες" και η δεύτερη blind audition του "The Voice". Ποιος κέρδισε το κοινό.

Με τους καλύτερους οιωνούς ξεκίνησε το βράδυ της Κυριακής η νέα δραματική σειρά εποχής του ΑΝΤ1 “Άγριες Μέλισσες”, καθηλώνοντας τους θεατές ήδη από το πρώτο επεισόδιο και δημιουργώντας ένα κλίμα ενθουσιασμού για την ποιότητα της παραγωγής, για το δυνατό σενάριο και τους εξαιρετικούς ηθοποιούς που παίζουν.

Το ίδιο βράδυ προβλήθηκε στον ΣΚΑΙ το δεύτερο επεισόδιο του δημοφιλούς μουσικού talent show “The Voice” που επέστρεψε ανανεωμένο, μετά από πολλά εμπόδια. Την Κυριακή είδαμε την δεύτερη blind audition με τους διαγωνιζόμενους να αφήνουν άφωνους τους Σάκη Ρουβά, Έλενα Παπαρίζου, Πάνο Μουζουράκη και Ελεωνόρα Ζουγανέλη – με τις ερμηνείες τους.

Ποιο πρόγραμμα προτίμησε, όμως, το κοινό;

Τόσο οι “Άγριες Μέλισσες” όσο και το “The Voice” τα πήγαν πάρα πολύ καλά στην τηλεθέαση, με τη μυθοπλασία, ωστόσο, να κερδίζει έδαφος και να ξεπερνά κατά πολύ τα νούμερα του talent show. Συγκεκριμένα, η σειρά σημείωσε 27,8% στο σύνολο και 27,9% στους τηλεθεατές 18-54, ενώ σε τέταρτο άγγιξε το 31%.

Από την άλλη, το “The Voice” σημείωσε 25% στο σύνολο και 24,7% στην άλλη κατηγορία, χαμηλότερα δηλαδή από τις “Άγριες Μέλισσες” αλλά με αρκετά καλά νούμερα. Σημειώνεται, πάντως, πως τα δύο προγράμματα δεν θα διασταυρώσουν ξανά τα ξίφη τους, καθώς η σειρά θα προβάλλεται Δευτέρα – Πέμπτη, ενώ το talent show Παρασκευή και Κυριακή.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα