'Ραδιόφωνο 24/7'. Τα δελτία ξεκίνησαν, το πρόγραμμα έρχεται

'Ραδιόφωνο 24/7'. Τα δελτία ξεκίνησαν, το πρόγραμμα έρχεται

Ξεκίνησαν τα δελτία ειδήσεων του νέου ενημερωτικού ραδιοφωνικού σταθμού της 24Media από τους 88.6. Έρχεται το νέο πρόγραμμα με έμφαση στον πολιτισμό, την πολιτική την κοινωνία και τη διεθνή ειδησεογραφία

Το Ραδιόφωνο 24/7 στους 88.6 φουλάρει τις μηχανές, καθώς από τις  6 το πρωί της Δευτέρας, ξεκίνησαν να παίζουν τα 5λεπτα δελτία ειδήσεων του νέου ενημερωτικού ραδιοφώνικού σταθμού της 24MEDIA.

Τα δελτία μεταδίδονται ανά μία ώρα και στην εκφώνησή τους είναι ο Γιώργος Βούλγαρης, η Δήμητρα Κουνέλη, η Κατερίνα Κουτσελάκη, η Μαρία Σαουλίδου, η Ηλιάνα Σκιαδά και η η Βέτα Μεγάλου, η οποία εκφώνησε και το πρώτο δελτίο. Υπεύθυνος ειδήσεων θα είναι ο Βαγγέλης Δεληπέτρος.

Ακούστε ΕΔΩ ΖΩΝΤΑΝΑ το Ραδιόφωνο 24/7

Το νέο ραδιόφωνο φιλοδοξεί να φέρει νέο αέρα στο μιντιακό τοπίο, με έμφαση σε θέματα πολιτισμού, κοινωνίας, πολιτικής και διεθνούς ειδησεογραφία.

'Ραδιόφωνο 24/7'. Τα δελτία ξεκίνησαν, το πρόγραμμα έρχεται

Στα μαγκαζίνο, που θα πλαισιώνουν τα πλούσια ρεπορτάζ του νέου ραδιοφωνικού σταθμού, θα είναι η Γιώτα Μιχαλοπούλου (2 με 3 μεσημέρι), η Βίκυ Σαμαρά (8 με 9 το βράδυ) και η Γιούλα Ράπτη (Σαββατοκύριακα, 2 με 3).    

Τα νέα σήματα του σταθμού, (γραμμενα) από τον Παναγιώτη Καλαντζόπουλο, ακούγονται ήδη και οι ετοιμασίες για την εκπομπή πλήρους προγράμματος, είναι πυρετώδεις. Ο ραδιοσταθμός, ο οποίος βασίζεται στο ήδη επιτυχημένο News247.gr, εκπέμπει από τα νέα του στούντιο στη Λεωφόρο Συγγρού, μαζί με το Sport24 103.3.          

SHARE:

24Media Network