MEGA: Η υποδοχή από τους τηλεθεατές, το Twitter και το “Ρετιρέ”

MEGA: Η υποδοχή από τους τηλεθεατές, το Twitter και το “Ρετιρέ”

Το MEGA επέστρεψε στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας στην τηλεόραση. Πώς αντέδρασαν οι τηλεθεατές στην επιστροφή του. Τα σχόλια στο Twitter.

Πρεμιέρα έκανε στις 06:00 το πρωί της Δευτέρας το MEGA, μετά από το μαύρο που έπεσε τον Οκτώβριο του 2018, με το μουσικό σήμα του, με πλάνα από τις παλιές, αγαπημένες σειρές του μεγάλου καναλιού και με αναφορές στο ξεκίνημά του το 1989, στο κλείσιμό του και σε όλες τις μεγάλες στιγμές του, κατά τα 30 χρόνια ζωής του στην τηλεόραση.

Το νέο πρόγραμμα του MEGA ξεκίνησε με την εκπομπή “Κοινωνία ώρα Mega”, που υπήρχε και παλιότερα, με παρουσιαστές τους Νίκο Φιλιππίδη και Μπάγια Αντωνοπούλου, ενώ μαζί τους βρίσκονταν ο Ντίνος Σιωμόπουλος και η Τζίνα Μοσχολιού και οι τηλεθεατές ήταν μπροστά στις τηλεοράσεις τους για να το υποδεχτούν – με αρκετούς να ξυπνούν από χαράματα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που αισθάνθηκαν συγκίνηση με την επιστροφή του και έσπευσαν να παρακολουθήσουν τις πρώτες στιγμές του ανοίγματός του, ενώ όταν, μετά την ενημερωτική εκπομπή, ακολούθησε σε επανάληψη η κωμική σειρά “Το Ρετιρέ” που χρονολογείται από το 1990, το τηλεοπτικό κοινό χάρηκε και ένιωσε σαν να μην πέρασε μια μέρα.

Πώς καλωσόρισαν το MEGA στο twitter

Η επιστροφή του μεγάλου καναλιού χαροποίησε την πλειονότητα των τηλεθεατών, οι οποίοι αισθάνθηκαν έντονη νοσταλγία και πως επιστρέφει ένα κομμάτι από το παρελθόν τους. Ιδιαίτερες αναφορές έγιναν στις σειρές που επιστρέφουν, καθώς η ταινιοθήκη του MEGA αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα ατού του. Ωστόσο, πέρα από τον ενθουσιασμό, υπήρξαν και μερικά αρνητιά σχόλια σχετικά με τους απλήρωτους εργαζόμενους.

Το αγαπημένο “Ρετιρέ” σε επανάληψη

Το “Ρετιρέ” φαίνεται πως θα αποτελεί πάντα μια αγαπημένη συνήθεια των τηλεθεατών, που το έχουν συνυφασμένο με την παιδική τους ηλικία, με τα καλοκαίρια και με ανέμελες εποχές. Από τις πρώτες κιόλας σκηνές της σειράς, οι τηλεθεατές μοιράστηκαν τη συγκίνησή τους, αλλά και τις αναμνήσεις που τους φέρνει στο μυαλό, αναβιώνοντας τις προηγούμενες δεκαετίες στο μυαλό τους.


Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα