Ο ΣΚΑΙ ‘έκλεψε’ (πάλι) εικόνες από την ΕΡΤ. Η ‘εκδίκηση’ της δημόσιας τηλεόρασης

Ο ΣΚΑΙ ‘έκλεψε’ (πάλι) εικόνες από την ΕΡΤ. Η ‘εκδίκηση’ της δημόσιας τηλεόρασης

Φαίνεται πως το κανάλι του Φαλήρου δεν συνετίστηκε από την υπόθεση του δεκαπενταύγουστου. Μετέδιδε τις δηλώσεις Σαββίδη με ξένη κάμερα

Άλλο ένα κεφάλαιο στη διαμάχη δημόσιας τηλεόρασης και ΣΚΑΙ γράφτηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, κατά τη διάρκεια των δηλώσεων Ιβάν Σαββίδη για τις τηλεοπτικές άδειες.

Ο ΣΚΑΙ, στην προσφιλή του τακτική, πήρε την εικόνα της ΕΡΤ και μετέδιδε ζωντανά τις δηλώσεις του επιχειρηματία από εκεί. Η κρατική τηλεόραση όμως δεν έμεινε με τα χέρια σταυρωμένα. Την ώρα που μεταδίδονταν οι δηλώσεις, ο σκηνοθέτης από την Αγία Παρασκευή άνοιξε το πλάνο και μοίρασε την εικόνα, προβάλλοντας σε παράθυρο τους δημοσιογράφους της ΕΡΤ. Έτσι, ως δια μαγείας, οι δημοσιογράφοι εμφανίστηκαν στην εκπομπή “Αταίριαστοι” του ΣΚΑΙ.

Δείτε το στιγμιότυπο στο τέλος του βίντεο, όπως προβλήθηκε από τον ΣΚΑΙ

Το κανάλι του Φαλήρου τερμάτισε άρον-άρον τη σύνδεση χωρίς να πει λέξη για την απίστευτη γκάφα. Στη συνέχεια η ΕΡΤ γέμισε την εικόνα με το λογότυπό της σε υδατογράφημα και συνέχισε την μετάδοση.

Να θυμίσουμε πως το δεκαπενταύγουστο οι δύο τηλεοπτικοί σταθμοί ήρθαν σε αντιπαράθεση με αφορμή την κάλυψη της λειτουργία ανήμερα της Παναγίας από την Τήνο, όπου ο τηλεοπτικός σταθμός ΣΚΑΙ χρησιμοποίησε χωρίς την απαραίτητη συγκατάθεση της ΕΡΤ, πλάνα της δημόσιας τηλεόρασης, τα οποία και παρουσίαζε ως δικό του live.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα