Παραιτήθηκε από την ΕΡΤ ο Λάμπης Ταγματάρχης

Αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατα την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης(ΠΟΣΠΕΡΤ), την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής για την απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ να πραγματοποιεί στάσεις εργασίας κάθε φορά που έχει προγραμματιστεί να μεταδίδονται οι εκδηλώσεις του κόμματος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η Χ.Α. ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταδικάσει την ΠΟΣΠΕΡΤ με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και τον πρόεδρό της με προσωποκράτηση ενός έτους λόγω της απόφασής τους να προχωρούν σε στάση εργασίας σε κάθε μετάδοση του κόμματος.
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ)
Αντιφασιστική κινητοποίηση αλληλεγγύης στα δικαστήρια της Ευελπίδων κατα την διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας της δίκης της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Συλλόγων Προσωπικού Επιχειρήσεων Ραδιοφωνίας-Τηλεόρασης(ΠΟΣΠΕΡΤ), την Δευτέρα 29 Μαΐου 2017, έπειτα από μήνυση της Χρυσής Αυγής για την απόφαση της ΠΟΣΠΕΡΤ να πραγματοποιεί στάσεις εργασίας κάθε φορά που έχει προγραμματιστεί να μεταδίδονται οι εκδηλώσεις του κόμματος. Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας, η Χ.Α. ζητά από το Μονομελές Πρωτοδικείο Αθηνών να καταδικάσει την ΠΟΣΠΕΡΤ με χρηματική ποινή 5.000 ευρώ και τον πρόεδρό της με προσωποκράτηση ενός έτους λόγω της απόφασής τους να προχωρούν σε στάση εργασίας σε κάθε μετάδοση του κόμματος. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) EUROKINISSI

Ο κ. Ταγματάρχης ανέφερε στον υπουργό Νίκο Παππά ότι παραδίδει την εταιρία εύρωστη και λειτουργικά σύγχρονη. Τι ανακοίνωσε το αρμόδιο υπουργείο και η ΕΡΤ

Την παραίτησή του από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ υπέβαλε την Παρασκευή ο Λάμπης Ταγματάρχης στον Υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, Νίκο Παππά.

Ο κ. Παππάς αποδέχθηκε την παραίτηση του κ. Ταγματάρχη και τον ευχαρίστησε θερμά για τις υπηρεσίες του και την ουσιαστική συμβολή του στην αναδιοργάνωση της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης, μετά την επαναλειτουργία της τον Ιούνιο του 2015.

Ο κ. Ταγματάρχης, αφού ευχαρίστησε τον Υπουργό, ανέφερε πως ολοκληρώθηκε ο πρώτος καθοριστικός κύκλος ομαλής λειτουργίας της ΕΡΤ και ότι παραδίδει την εταιρεία εύρωστη, λειτουργικά σύγχρονη, έχοντας εφαρμόσει διαδικασίες που διασφαλίζουν τη διαφάνεια στην οικονομική διαχείρισή της.

Η ανακοίνωση του υπουργείου

"Μετά από δύο χρόνια ευδόκιμης θητείας, ο Λάμπης Ταγματάρχης αποχωρεί από τη θέση του Διευθύνοντος Συμβούλου της ΕΡΤ. Σε αυτό το διάστημα έφερε εις πέρας με επιτυχία το δύσκολο έργο της επαναλειτουργίας της ΕΡΤ επιλύοντας τα προβλήματα που σώρευσε στη δημόσια ραδιοτηλεόραση το καταστροφικό «μαύρο».

Παρά την σφοδρή κριτική –πολλές φορές κακόπιστη- που δέχθηκε τόσο ο ίδιος όσο και το σύνολο της διοίκησης της ΕΡΤ, κατόρθωσε με επαγγελματισμό και συνέπεια να στήσει από την αρχή έναν σύγχρονο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό οργανισμό", αναφέρει η ανακοίνωση του υπουργείου.

Η ανακοίνωση της ΕΡΤ

"Ο Πρόεδρος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΡΤ ευχαριστούν από καρδιάς τον έως σήμερα Διευθύνοντα Σύμβουλο Λάμπη Ταγματάρχη για την προσφορά του στην ανασύσταση και εύρυθμη λειτουργία της ΕΡΤ την τελευταία διετία.

Με την εργώδη προσπάθειά του καταφέραμε να ξεπεράσουμε ανυπέρβλητα εμπόδια, να δομήσουμε από την αρχή έναν νέο δημόσιο ραδιοτηλεοπτικό φορέα, με διαφανείς διαδικασίες, ορθολογική οικονομική διαχείριση, πλουραλιστικό και ποιοτικό περιεχόμενο.

Όλοι μαζί θα προχωρήσουμε για να κάνουμε την ΕΡΤ ακόμα καλύτερη", ανακοίνωσε η ΕΡΤ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ
SHARE:

24Media Network