Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα

Πέθανε η δημοσιογράφος Χαρά Τζαναβάρα
Χαρά Τζαναβάρα EUROKINISSI

Η Χαρά Τζαναβάρα δημοσιογράφος της "Εφημερίδας των Συντακτών" έφυγε από τη ζωή. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η εφημερίδα "δεν είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που καθόρισε το τέλος".

Έφυγε από τη ζωή η καλή συνάδελφος Χαρά Τζαναβάρα, με σπουδαία διαδρομή στην “Ελευθεροτυπία” και στην “Εφημερίδα των Συντακτών”.

Ένα από τα πρώτα στελέχη της “Εφημερίδας των Συντακτών” και απόφοιτη ΕΜΠ, κατάφερε να μετατρέψει ένα μικρό σχετικά χώρο σε μια λειτουργική εφημερίδα των 140 ανθρώπων.

Με τα ρεπορτάζ της στα υπουργεία ενέργειας, χωροταξίας, περιβάλλοντος, συγκοινωνιών δεν άφηνε τίποτα να πέσει κάτω, καθώς αναδείκνυε τα δύσκολα θέματα, τις υπερβάσεις, τις παρανομίες, τα σκάνδαλα αλλά και τα καλά, τα θετικά, τα ουσιώδη.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα, ακόμα δεν είναι γνωστό το πρόβλημα υγείας που καθόρισε το τέλος “κι είναι από σήμερα άδεια η θέση της η γεμάτη χαρτιά μέχρι πάνω μια και προτιμούσε πάντα το χαρτί και το διάβασμα μέσα από αυτό”.

Χαρίτσης: Η απώλεια της Χαράς Τζαναβάρα, μας γεμίζει θλίψη

“Η δημοσιογράφος της “Ελευθεροτυπίας” παλιότερα και της “Εφημερίδας των Συντακτών” τα τελευταία χρόνια, άφησε με τη δουλειά της το δικό της ξεχωριστό στίγμα στους τομείς του περιβάλλοντος, της χωροταξίας και της ενέργειας με τους οποίους ασχολήθηκε με αξιοζήλευτη αφοσίωση. Σοβαρή, αμερόληπτη και πάντα με κοινωνική ματιά στα πράγματα, η Χαρά Τζαναβάρα εργάστηκε με πλήρη σεβασμό στη δημοσιογραφική δεοντολογία και ανεξαρτησία. Απευθύνω τα θερμά μου συλλυπητήρια στην οικογένειά της και τους συναδέλφους της”, δήλωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα