Πέθανε ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ευαγγελοδήμος

Διαβάζεται σε 2'
esiea
ΕΣΗΕΑ INTIME

Την απώλεια ενός σημαντικού μέλους της, του Δημήτρη Ευαγγελοδήμου, θρηνεί η δημοσιογραφική οικογένεια.

Έφυγε από τη ζωή την Παρασκευή, σε ηλικία 69 ετών, ο δημοσιογράφος Δημήτρης Ευαγγελοδήμος.

Η κηδεία του Δημήτρη Ευαγγελοδήμου θα τελεστεί τη Δευτέρα 30 Οκτωβρίου, στις 11 το πρωί, στον Ιερό Ναό Μεταμόρφωσης Σωτήρος (Βόλου 1), στο Χαλάνδρι Αττικής.

Η πορεία του Δημήτρη Ευαγγελοδήμου

Ο Δημήτρης Ευαγγελοδήμος γεννήθηκε στο Καρπενήσι (1954) και σπούδασε λογιστικά στο Αθηναϊκό Τεχνολογικό Ινστιτούτο και Στατιστική στην Ανώτατη Βιομηχανική Σχολή Πειραιώς.

Εργάστηκε επί 37 χρόνια ως δημοσιογράφος στην Εξόρμηση, στην Ελεύθερη Γνώμη, στη Ρωμιοσύνη, στα Νέα, στον ραδιοφωνικό σταθμό «Top FM», ως αρχισυντάκτης επί πολλά χρόνια στο Βήμα και στον Οικονομικό Ταχυδρόμο, ενώ έκλεισε τη δημοσιογραφική καριέρα του ως διευθυντής στην οικονομική εφημερίδα Κέρδος. Επίσης, επιμελήθηκε περιοδικά και κλαδικές εφημερίδες, ενώ έγραψε τρία βιβλία.

Έλαβε το Βραβείο του Ιδρύματος Μπότση για «την επιτυχή καταγραφή της οικονομικής επικαιρότητας και την αντικειμενική ενημέρωση της κοινής γνώμης». Επίσης, βραβεύτηκε από τον Δήμο Καρπενησίου «για το σπουδαίο συγγραφικό του έργο και για την πολύτιμη συμβολή του στον χώρο των γραμμάτων».

Ήταν μέλος της Ένωσης Συντακτών Ημερησίων Εφημερίδων Αθηνών (ΕΣΗΕΑ). Συμμετείχε σε πλήθος σεμιναρίων και συνεδρίων ως εισηγητής και δραστηριοποιήθηκε σε κοινωνικούς φορείς και συλλόγους.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα