Πίσω στα… 90s! Τα κανάλια στρέφονται σε παλιά τηλεπαιχνίδια και reality shows

Πίσω στα… 90s! Τα κανάλια στρέφονται σε παλιά τηλεπαιχνίδια και reality shows

Deal, Survivor, Φάρμα και Ρουκ Ζουκ ξανάρχονται στη μικρή οθόνη

Στέρεψαν από ιδέες οι ιθύνοντες των καναλιών; Διότι ανοίγουν το χρονοντούλαπο της TV, βρίσκουν πετυχημένα reality και τηλεπαιχνίδια παλαιότερων δεκαετιών και τα… ξανασερβίρουν τις τελευταίες σεζόν

Την πρώτη, και καλύτερη (μέχρι την επόμενη) κίνηση έκανε ο Alpha καθώς το «Deal»επανήλθε στις οθόνες και συνεχίζει να χτυπά… κόκκινο στους πίνακες της τηλεθέασης. Πρόκειται για ένα τηλεπαιχνίδι που πρωτοεμφανίστηκε το 2005 στον ANT1 και παρουσιάζει (ξανά) ο Χρήστος Φερεντίνος, με επιτυχία.

Ο ΣΚΑΪ από πέρυσι επένδυσε στην ψυχαγωγία με το «X-Factor», ακολούθησε το έτερο μουσικό reality «Voice»και από τον Φεβρουάριο ξεκινάει και το «Survivor», το οποίο σταθερά και διαρκώς έχει υψηλότατες τηλεθεάσεις. Παλιότερα είχε παίξει για αρκετές σεζόν στο Mega, από το 2003.

Από το megaλο κανάλι είχε προβληθεί και το «Μεγάλο Παζάρι» με τον Αντρέα Μικρούτσικο, εν έτει 1991, και επίσης επανήλθε από τον ΣΚΑΪ με παρουσιάστρια την Ντορέττα Παπαδημητρίου με καθημερινή προβολή.

Ανάλογη κίνηση έκανε από πρόπερσι το Star, με τον «Τροχό της Τύχης» που είχε κάνει πρεμιέρα το… 1990 στον ΑΝΤ1 με τους Γιώργο Πολυχρονίου, Παύλο Χαϊκάλη και Δάνη Κατρανίδη διαδοχικά στην παρουσίαση, πλέον το… τιμόνι έχει ο Πέτρος Πολυχρονίδης με την Τζούλια Νόβα στο πλευρό του. Και η… παρελθοντολογία τρίτωσε με την πρόσφατη πρεμιέρα του «Ρουκ Ζουκ» στον ΑΝΤ1 με τη Ζέτα Μακρυπούλια, το τηλεπαιχνίδι είχε «παίξει» στο Mega από τον Απρίλιο του 1994 έως τον Ιούνιο του 1997.

Το Star έβγαλε πρόσφατα και το μαγειρικό σόου «Master Chef»που είχε προβληθεί από το Mega το 2010 με την Ευγενία Μανωλίδου και το 2012 με τη Μαίρη Συνατσάκη… κόπηκε στη μέση ελέω οικονομικών προβλημάτων.

Στον ΑΝτ1 στρέφονται σε ένα από τα reality που προβλήθηκαν παλιά στο Mega (2002-04), τη «Φάρμα» καθώς ακούγεται ότι θα παίξει εκ νέου, ξανά με παρουσιαστή τον Γρηγόρη Αρναούτογλου. Από το… χρονοντούλαπο βγαίνει και το μουσικό σόου «So you think you can dance», που έβγαλε το Mega με παρουσιάστρια τη Βίκυ Καγιά, τούτη τη φορά οικοδέσποινα είναι, εδώ και τρεις εβδομάδες, η Δούκισσα Νομικού.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα