ΠΟΣΠΕΡΤ: Το ΕΣΡ να αποδώσει δικαιοσύνη για τους 420 εργαζόμενους του MEGA

Η πινακίδα του σταθμού στα κτίρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega
Η πινακίδα του σταθμού στα κτίρια του τηλεοπτικού σταθμού Mega EUROKINISSI

Στο πλευρό των εργαζομένων του MEGA δηλώνει πως βρίσκεται η ΠΟΣΠΕΡΤ, η οποία με ανακοίνωσή της καλεί την κυβέρνηση να λάβει πρωτοβουλίες, ώστε οι 420 "να καλυφθούν ηθικά, νομικά, πολιτικά και εν τέλει ουσιαστικά"

«Καλούμε την κυβέρνηση να λάβει πρωτοβουλίες, ώστε να καλυφθούν ηθικά, νομικά, πολιτικά και εν τέλει ουσιαστικά οι εργαζόμενοι του MEGA» υπογραμμίζει σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Αναφερόμενη στην επιστολή του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ στο ΕΣΡ, η ΠΟΣΠΕΡΤ σημειώνει «καλούμε το ΕΣΡ να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων, να δει τι πραγματικά κρύβεται πίσω από τέτοιου είδους κατάπτυστες επιστολές - προτάσεις και να λάβει αυτήν την απόφαση που θα θεραπεύσει την αδικία, θα αποδώσει δικαιοσύνη με πραγματική λύση στην τραγωδία που ζουν εδώ και δύο χρόνια 420 οικογένειες χωρίς αυτά που δικαιούνται. 420 οικογένειες για τις οποίες σήμερα ο εντολοδόχος ΣΚΑΪ όχι μόνο δεν "σκάει" αλλά με την "παρέμβασή" του θέλει να τις πετάξει στον Καιάδα της ανεργίας και της δυστυχίας».

«Η χρονική στιγμή αυτής της έκρηξης θράσους, υποκρισίας και αναλγησίας, συμπίπτει με αυτήν που διαφαίνεται κάποιο "φως στο τούνελ", κάποια ελπίδα για λύση στο δράμα των 420 εργαζομένων του MEGA, κάτι που φυσικά θα βλάψει την ευαίσθητη στον ανταγωνισμό τσέπη του μιντιάρχη – "δεξιού ψάλτη" της ΝΔ και "ιεροκήρυκα" των μνημονίων» προσθέτει η ανακοίνωση.

ADVERTISING

«Η ΠΟΣΠΕΡΤ στηρίζει τους συναδέλφους του MEGA και κάθε προσπάθεια που γίνεται προς τη θετική κατεύθυνση. Είναι δίπλα και μαζί στον δίκαιο αγώνα τους, εμποδίζοντας κάθε "ανθρωποθυσία" στον βωμό του ανταγωνισμού, του κέρδους και των πολιτικών σκοπιμοτήτων που επιδιώκει η φαύλη μιντιακή ολιγαρχία» καταλήγει η ανακοίνωση της ΠΟΣΠΕΡΤ.

SHARE:

24Media Network