Πρώτη Γραμμή: Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του

Πρώτη Γραμμή: Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του

Tέλος στο γνώριμο "δίδυμο" της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίοι κάνουν μαζί εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια. H συγκινητική ανακοίνωση του Λυριτζή on air

Μετά από πολλά χρόνια κοινής πορείας με τον Δημήτρη Οικονόμου, ο Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τον ΣΚΑΙ.

Λίγο πριν το κλείσιμο της σημερινής εκπομπής "Πρώτη Γραμμή", ο Βασίλης Λυριτζής ανακοίνωσε ενώπιον Δημήτρη Οικονόμου και κοινού την αποχώρησή του από την εκπομπή και τον σταθμό.

Πρώτη Γραμμή: Ο Λυριτζής ανακοίνωσε στον αέρα την αποχώρησή του

"Οι κύκλοι ανοίγουν για να κλείνουν κάποια στιγμή. Κλείνει σήμερα ένας κύκλος πολύχρονης συνεργασίας, δημιουργικής δουλειάς, δύσκολης", είπε ο κ. Λυριτζής, ευχαριστώντας τους συνεργάτες του και ζητώντας συγνώμη για τυχόν λάθη.

Έτσι μπαίνει τέλος στο γνώριμο «δίδυμο» της ελληνικής τηλεόρασης, οι οποίοι κάνουν μαζί εκπομπή εδώ και πολλά χρόνια, ξεκινώντας στην ΕΡΤ το 2002 με την εκπομπή «Εκτός Γραμμής» στην απογευματινή ζώνη, συνεχίζοντας στην πρωινή και μετατρέποντας το όνομα σε «Πρώτη γραμμή». Το 2010 πήραν «μεταγραφή» στον ΣΚΑΪ όπου παρέμειναν μέχρι και σήμερα. Παρελθόν από το σταθμό αποτελεί και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής, Στρατής Τριλίκης.

"H φιλία μας παραμένει και θα παραμείνει για μια ζωή", είπε ο κ. Οικονόμου, τονίζοντας πως χτίστηκε μέσα από δύσκολες συνθήκες. "Το διαζύγιο είναι κοινή συναινέσει, είπε.

SHARE:

24Media Network