Ράδιο Αρβύλα: Δυναμική επιστροφή με σαρωτική τηλεθέαση

Ράδιο Αρβύλα

Ο Αντώνης Κανάκης και η παρέα του επέστρεψαν στην μικρή οθόνη μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ, αποδεικνύοντας ότι είχαν λείψει πολύ στους τηλεθεατές. Κάτι που δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί για το νέο Survivor...

Οι Ράδιο Αρβύλα επέστρεψαν δυναμικά στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ενώ το «Survivor 3 Ελλάδα –Τουρκία» δεν έφερε τα αναμενόμενα αποτελέσματα, συνέβη το αντίθετο με τους «Αρβύλα».

Στο σύνολο του κοινού σημείωσαν μερίδιο τηλεθέασης 33% και στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 34%. Οι γυναίκες ήταν εκείνες που είδαν σε μεγαλύτερο αριθμό το πρόγραμμα με ποσοστό 50% στις ηλικίες 18-24 και 39% στις ηλικίες 25-44.

Επίσης το 34% των ανδρών ηλικίας 25-44 συντονίστηκαν με τον ΣΚΑΪ για να παρακολουθήσουν την πρεμιέρα του Ράδιο Αρβύλα.

ADVERTISING

Στην χθεσινή τους πρεμιέρα στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, το γραφείο Τύπου του σταθμού ετοίμασε μια ξεχωριστή υποδοχή. Πριν μεταδώσουν το πρώτο βίντεο για τα εγκαίνια του Μετρό στη Θεσσαλονίκη, παρέλαβαν τις τυπωμένες κάρτες απεριόριστων διαδρομών, για το δίκτυο μεταφοράς που δεν υπάρχει ακόμη, με ένα σημείωμα που στο υστερόγραφο ανέφερε «την πλάκα με το Μετρό Θεσσαλονίκης, άλλοι την άρχισαν πρώτοι».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Ράδιο Αρβύλα: Πρεμιέρα Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου στον ΣΚΑΙ

Το Ράδιο Αρβύλα επιστρέφει: Ξεκινά επίσημα η συνεργασία του Αντώνη Κανάκη με τον ΣΚΑΪ

SHARE:

24Media Network