Ταγματάρχης: Χτυπούν την ΕΡΤ γιατί θέλουν να της 'κλέψουν' τη μετάδοση της Eurovision

Ταγματάρχης: Χτυπούν την ΕΡΤ γιατί θέλουν να της 'κλέψουν' τη μετάδοση της Eurovision

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης χαρακτήρισε άδικη τη στοιχοποίηση Τσακνή για την αποτυχία στο διαγωνισμό, ενώ τόνισε πως η δημόσια τηλεόραση απευθύνθηκε σε πολλούς καλλιτέχνες, οι οποίοι αρνήθηκαν

"Είναι παράλογο, άδικο και κακόηθες να στοχοποιείται ο Πρόεδρος του ΔΣ της ΕΡΤ, κος Τσακνής, για την επιλογή του τραγουδιού που έστειλε η ΕΡΤ στη Eurovision" δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος της ΕΡΤ, Λάμπης Ταγματάρχης, απαντώντας σε ερωτήσεις δημοσιογράφων σχετικά με τον αποκλεισμό της Ελλάδας από τον τελικό του διαγωνισμού. Όπως είπε οι αποφάσεις για το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει λαμβάνονται συλλογικά.

"Εν προκειμένω, η ΕΡΤ απευθύνθηκε σε πολλούς καλλιτέχνες, ζητώντας τους να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Διαγωνισμό. Πολλοί αρνήθηκαν ευγενικά, για λόγους που αφορούν στο χαρακτήρα του ίδιου του θεσμού" εξήγησε ο κ. Ταγματάρχης που υπερασπίστηκε την επιλογή της δημόσιας τηλεόρασης: "Μπορεί το κοινό του διαγωνισμού να μη δικαίωσε την επιλογή του συγκροτήματος ARGO, αυτό όμως δεν καθιστά σε καμία περίπτωση την προσπάθεια μη έντιμη".

Ο κ. Ταγματάρχης έκανε λόγο για μια προσπάθεια που για πρώτη φορά κινήθηκε έξω από δισκογραφικές εταιρείες, χωρίς τη συμμετοχή εταιρειών παραγωγής, έξω από τις διαδικασίες που είχαν επιλεγεί μέχρι σήμερα. "Δόθηκε μια ευκαιρία σε νέα παιδιά, άφθαρτους μουσικούς, στο συγκρότημα "της διπλανής πόρτας", να δοκιμάσουν. Δεν πειράζει που δεν προκρίθηκαν, αξίζουν συγχαρητήρια για την προσπάθειά τους" ανέφερε υπερασπιζόμενος το συγκρότημα των Argo.

"Απλώς ενημερώνω ότι η «χολή» που βγαίνει δεν είναι τόσο άδολη. Πολλοί επιθυμούν τη διαρπαγή του θεσμού από τη δημόσια τηλεόραση" είπε κλείνοντας.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΕΡΤ, Eurovision
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Eurovision 2016: Αποκλείστηκε η Ελλάδα από τον τελικό του Σαββάτου

Eurovision 2016: Ποιες χώρες πέρασαν στον τελικό

SHARE:

24Media Network