Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του Τροχού της Τύχης;

Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα του Τροχού της Τύχης;

Το τηλεπαιχνίδι επέστρεψε σε νευραλγική για το κανάλι του Αμαρουσίου θέση, ώστε να δώσει νέα πνοή στο δελτίο ειδήσεων του STAR. Τι έδειξαν όμως τα μηχανάκια της ABG;

Ανανεωμένο πρόγραμμα για την απογευματινή ζώνη στο STAR, που φιλοδοξεί με αυτό τον τρόπο να ανεβάσει την τηλεθέαση και να δώσει καλύτερη πάσα στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού. Με αυτό τον τρόπο τη Δευτέρα 24 Μαρτίου έκανε πρεμιέρα το τηλεπαιχνίδι "Τροχός της Τύχης" με παρουσιαστή τον Πέτρο Πολυχρονίδη και μαζί του τη Τζούλια Νόβα.

Το θρυλικό τηλεπαιχνίδι επέστρεψε και φαίνεται πως δεν άφησε ασυγκίνητο το τηλεοπτικό κοινό. Στην ώρα προβολής του ο Τροχός της Τύχης σημείωσε 10% στο γενικό σύνολο, αυξάνοντας όμως σημαντικά το δυναμικό κοινό (ηλικίες 15-44) και φτάνοντας σε μέσο όρο το 15%.

Μπορεί τα νούμερα αυτά τηλεθέασης να μην μοιάζουν εντυπωσιακά, όμως το κανάλι του Αμαρουσίου σημείωνε επιδόσεις που μόνο με κρύες νύχτες του χειμώνα μπορούν να συγκριθούν. Μένει να δούμε αν το πρόγραμμα θα καταφέρει να χτίσει το δικό του κοινό τις μέρες που έρχονται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Από τον Πολυχρονίου στον Πολυχρονίδη: O τροχός της τύχης επιστρέφει

SHARE:

24Media Network