Τηλεθέαση: Μάχη ανάμεσα σε GNTM 2 και Άγριες Μέλισσες - Ποιος κέρδισε

GNTM - Άγριες Μέλισσες
GNTM - Άγριες Μέλισσες STAR - ANT1

Το GNTM 2 και οι "Άγριες Μέλισσες", που προβλήθηκαν το βράδυ της Δευτέρας, ήταν πάρα πολύ κοντά. Τι ποσοστά τηλεθέασης κατέγραψε το ριάλιτι μόδας και η δραματική σειρά εποχής.

Κάθε Δευτέρα βράδυ δίνεται μεγάλη μάχη τηλεθέασης ανάμεσα στα δύο δυνατά τηλεοπτικά προγράμματα της φετινής σεζόν, του ριάλιτι μόδας του Star, GNTM 2, και της δραματικής σειράς του ΑΝΤ1, "Άγριες Μέλισσες".

Την πρώτη μέρα της βδομάδας έχουμε καινούργιο επεισόδιο και στα δύο προγράμματα, επομένως το ριάλιτι και η σειρά "κονταροχτυπιούνται" για την πρώτη θέση στην prime time ζώνη.

ADVERTISING

Και τα δύο, όμως, καταφέρνουν να βρίσκονται ψηλά στην τηλεθέαση και να αφήνουν πίσω τους όλα τα υπόλοιπα προγράμματα των άλλων καναλιών, με τον ανταγωνισμό να υπάρχει μόνο μεταξύ των δύο.

Το βράδυ της Δευτέρας, είχαμε ένα πολύ δυνατό επεισόδιο στο GNTM 2, καθώς το κάθε κορίτσι φωτογραφήθηκε ως "Σύγχρονη Εύα στον Παράδεισο".

Ωστόσο, εκείνο που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον του κοινού ήταν η αποχώρηση της Ασημίνας, η οποία βρισκόταν προτεινόμενη κάθε βδομάδα.

Από την άλλη, είχαμε νέες ανατροπές και εξελίξεις στην ιστορία των ηρώων στο Διαφάνι, του χωριού των "Άγριων Μελισσών" που είναι γεμάτο μυστικά, έρωτες και ίντριγκες.

Ήταν και τα δύο πολύ κοντά, με το GNTM να κερδίζει στο δυναμικό κοινό και τις "Άγριες Μέλισσες" στο γενικό σύνολο.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερά τους:

Δυναμικό κοινό

GREECE’S NEXT TOP MODEL 34,4%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 29,9%

Γενικό σύνολο

GREECE’S NEXT TOP MODEL 24.7%

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 32%

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Τηλεθέαση, Άγριες Μέλισσες, GNTM, ΑΝΤ1
SHARE:

24Media Network