Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας απέναντι στο "αίμα" του - Δραματικές εξελίξεις

Άγριες Μέλισσες: Ο Δούκας απέναντι στο "αίμα" του - Δραματικές εξελίξεις

Αποκλειστικά πλάνα και τρέιλερ από το επεισόδιο της σειράς "Άγριες Μέλισσες" που θα προβληθεί σήμερα.

Συνεχίζονται οι ανατροπές στην επιτυχημένη σειρά του ANT1 «Άγριες Μέλισσες». Σε αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο που θα προβληθεί απόψε, τα οποία εξασφάλισε η εκπομπή "Πρωινό", βλέπουμε τον Κυπραίο να εξομολογείται κατά κάποιον τρόπο τον έρωτά του για τη Λενιώ: «Η αγάπη μου για εσένα ορίζει τις αποφάσεις μου» της λέει.

ADVERTISING

Η περίληψη του σημερινού επεισοδίου

Σήμερα, ο Δούκας επισκέπτεται τον Μιλτιάδη στο νοσοκομείο και τα δυο αδέρφια έχουν μεταξύ τους μια αναμέτρηση με απρόσμενα αποτελέσματα. Την ίδια ώρα το χωριό συνεχίζει να γυρνάει την πλάτη στη Βιολέτα και το καφενείο της, όμως, ένα… απρόσμενο θαύμα βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο Κυπραίος αναθερμαίνει τη σχέση του με την Μυρσίνη, ενώ η Ασημίνα προσπαθεί να πείσει την Ελένη να σταματήσει να τον εμπιστεύεται. Ένα μήνα μετά ο γάμος της Ασημίνας και του Νικηφόρου είναι προ των πυλών. Ο Μιλτιάδης βγαίνει απ’ το νοσοκομείο ενώ ο Κλεομένης γίνεται μάρτυρας μιας συζήτησης που θα τον θέσει σε κίνδυνο. Την ίδια στιγμή ο Νικηφόρος και η Δρόσω βρίσκονται μόνοι τους στο σπίτι των Σταμίρη και μια ιδιαίτερη κατάσταση θα τους αναστατώσει και τους δυο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Άγριες Μέλισσες
SHARE:

24Media Network