Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν “Καφέ της Χαράς” και “Στην υγειά μας”

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν “Καφέ της Χαράς” και “Στην υγειά μας”
"Καφέ της Χαράς" και "Στην υγειά μας" Youtube

Σάρωσε σε τηλεθέαση η πρεμιέρα του "Καφέ της Χαράς" την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς. Υψηλά νούμερα για το ρεβεγιόν του "Στην υγειά μας" και το εορταστικό επεισόδιο του "Πέτα τη Φριτέζα".

Υψηλή τηλεθέαση σημείωσαν τα προγράμματα της Παραμονής της Πρωτοχρονιάς, που είχαν σχεδόν όλα εορταστικό χαρακτήρα και κράτησαν συντροφιά στους τηλεθεατές που υποδέχτηκαν το νέο έτος. 

Μεγάλη ανυπομονησία υπήρχε το προηγούμενο διάστημα για την επιστροφή της κωμικής σειράς “Καφέ της Χαράς” μετά από 15 χρόνια και, απ’ ό,τι έδειξαν οι μετρήσεις της Nielsen, το τηλεοπτικό κοινό το τίμησε δεόντως.

Η πρεμιέρα του “Καφέ της Χαράς” στον ΑΝΤ1 ήταν ο “βασιλιάς” της τηλεθέασης την 31η Δεκεμβρίου 2019, ενώ ακολούθησε σε νούμερα το Πρωτοχρονιάτικο Ρεβεγιόν της μουσικής “Στην υγειά μας” του Σπύρου Παπαδόπουλου. 

Με εκλεκτούς καλεσμένους και με την Κατερίνα Λιόλιου και τον Λάκη Γαβαλά να “κλέβουν” την παράσταση, διασκέδασαν τόσο οι παρευρισκόμενοι όσο και οι τηλεθεατές, που παρακολουθούσαν ΣΚΑΙ απ’ το σπίτι.

Επίσης, πολύ καλά τα πήγε η σειρά “Πέτα τη Φριτέζα” στον ΑΝΤ1 σε ένα πρωτοχρονιάτικο, χορταστικό και εορταστικό επεισόδιο, που το κοινό απόλαυσε πάρα πολύ, με guest τον γνωστό τραγουδιστή Λευτέρη Πανταζή.

Δείτε αναλυτικά τα νούμερα τηλεθέασης

Δυναμικό κοινό 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 44,4%

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! 31,6%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 22,3%

Γενικό σύνολο 

ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ 40,3%

ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ! 31,4%

ΠΕΤΑ ΤΗ ΦΡΙΤΕΖΑ 20,8%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα