Παραμονή Πρωτοχρονιάς με “Καφέ της Χαράς” – Τι έγινε στην πρεμιέρα

Παραμονή Πρωτοχρονιάς με “Καφέ της Χαράς” – Τι έγινε στην πρεμιέρα
Καφέ της Χαράς

Παραμονή Πρωτοχρονιάς χθες και μας βρήκε καθισμένους στον καναπέ να περιμένουμε με αγωνία την πρεμιέρα του "Καφέ της Χαράς". Δείτε τι έγινε στο χθεσινό επεισόδιο αλλά και πως σχολίασε το Twitter.

Η νέα δεκαετία έφτασε αλλά φυσικά δεν μας αφήνει να ξεχάσουμε όσα συνέβησαν τις προηγούμενες. Ζωντανή απόδειξη η χθεσινή πρεμιέρα του ανεπανάληπτου “Καφέ της Χαράς“.

Ο Περίανδρος Πώποτας και το Κολοκοτρωνίτσι επέστρεψαν στις οθόνες και οφείλουμε να παραδεχτούμε την συγκίνησή μας.

Ας δούμε τι έγινε χθες στην πρεμιέρα.

Πολλά έχουν αλλάξει στη ζωή των πρωταγωνιστών από την τελευταία φορά που τους αφήσαμε. Το σήμα κατατεθέν του χωριού, το καφέ της Χαράς, καταστράφηκε ύστερα από μια φωτιά. Το γεγονός αυτό αποτέλεσε και την αφορμή για την επιστροφή της Βάλιας και της Χαράς στο Κολοκοτρωνίτσι.

Η ύποπτη πυρκαγιά, που μάλιστα χαρακτηρίστηκε εμπρησμός, πρόκειται να ερευνηθεί από τη Βάλια -δικηγόρος πια- αφού οι αρχές δεν κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη.

Εκεί ξανά συναντά μετά από χρόνια τον παλιό της φίλο Μανωλάκη -Μάνος πια- και γεννιέται ένας μεγάλος έρωτας. Όμως τα πράγματα στο χωριό δύσκολο να κυλήσουν ομαλά. Στη σχέση της Βάλιας και του Μάνου αντιτίθενται Χαρά και Πώποτας, καθώς απ’ ότι φαίνεται η μεταξύ τους σχέση αλλά και ο χωρισμός τους έχει αφήσει και στους δύο απωθημένα.

Η Βάλια, παρά τις αντιρρήσεις της μητέρας της, αποφασίζει να μείνει και μάλιστα να ανοίξει το νέο “Καφέ της Χαράς”.

Όσον αφορά την τηλεθέαση παρά το “δύσκολο” της ημέρας η σειρά κατάφερε να σημειώσει πολύ ψηλά νούμερα. Συγκεκριμένα 40,3% στο γενικό σύνολο και στο δυναμικό κοινό 44%.

Ενώ και το Twitter “τρελάθηκε”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα