Τηλεθέαση: Ποσοστά – ρεκόρ για τις Άγριες Μέλισσες – “Έσβησε” τα υπόλοιπα προγράμματα

Τηλεθέαση: Ποσοστά – ρεκόρ για τις Άγριες Μέλισσες – “Έσβησε” τα υπόλοιπα προγράμματα
ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ ΑΝΤ1

Η δραματική σειρά του ΑΝΤ1 σημείωσε τα υψηλότερα νούμερα από την "επανεκκίνηση" της προβολής της, μετά τη διακοπή των νέων επεισοδίων, κατά τη διάρκεια της καραντίνας

Εξαιρετικά νούμερα σημείωσε το βράδυ της Πέμπτης η επιτυχημένη δραματική σειρά του ΑΝΤ1Άγριες Μέλισσες“, που έχει καθηλώσει ξανά τους τηλεθεατές, μετά τις επαναλήψεις κατά τη διάρκεια της πανδημίας.

Η τηλεθέαση της αγαπημένης σειράς “χτύπησε κόκκινο”, καταγράφοντας τα υψηλότερα νούμερα από την “επανεκκίνηση” της προβολής της.

Οι “Άγριες Μέλισσες” σημείωσαν, σύμφωνα με τα στοιχεία της Nielsen, 30.5% στο γενικό σύνολο και 27.4% στο νεανικό κοινό.

Τα πάρα πολύ υψηλά νούμερα, φυσικά, και έδωσαν το προβάδισμα στη σειρά το βράδυ της Πέμπτης, με τα υπόλοιπα προγράμματα που βρέθηκαν απέναντι να σημειώνουν από 14% και κάτω και να μένουν αρκετά μακριά…

Εξίσου καλά τα πήγε και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με το “2NIGHT SHOW”, το οποίο παίρνοντας ένα πολύ δυνατό lead in από τις “Μέλισσες”, κατάφερε να φτάσει στο 23% στο νεανικό κοινό και στο 25.6% στο σύνολο.

Η ΑΝΑΛΥΤΙΚΗ ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ

ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΚΟΙΝΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 27.4%

THE 2NIGHT SHOW 23%

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ 13,6%

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ 12,4%

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 8.9%


ΣΥΝΟΛΟ

ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ 30.5%

THE 2NIGHT SHOW 25.6%

ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ 11%

ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΤΑΙΡΙ ΜΟΥ 8,7%

ΜΗΝ ΨΑΡΩΝΕΙΣ 10.4%

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα