Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν GNTM 3, Big Brother και 8 Λέξεις

Τηλεθέαση: Τι νούμερα έκαναν GNTM 3, Big Brother και 8 Λέξεις

Πρεμιέρα έκανε το GNTM 3 και το σίριαλ "8 Λέξεις" το βράδυ της Δευτέρας (07/09). Το "Big Brother" επανήλθε μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε.

Ξεκινούν το ένα μετά το άλλο τα ψυχαγωγικά προγράμματα της prime time ζώνης των καναλιών, όπως τα ριάλιτι και οι σειρές μυθοπλασίας, με τον ανταγωνισμό στα νούμερα τηλεθέασης να αρχίζει σιγά σιγά να ανεβαίνει.

Το βράδυ της Δευτέρας (07/09) έκανε πρεμιέρα ο τρίτος κύκλος του GNTM, του ριάλιτι μοντέλων του Star, το οποίο επέστρεψε φέτος με αγόρια και κορίτσια, ενώ πρεμιέρα είχε και η δραματική σειρά “8 Λέξεις” στον ΣΚΑΙ, που συνεχίζεται για δεύτερη χρονιά.

Οι πρώτες οντισιόν του GNTM 3 που προβλήθηκαν στην πρεμιέρα, κατάφεραν να σημειώσουν 25,4% στο δυναμικό κοινό και 18,7% στο γενικό σύνολο, ενώ έφτασε σε τέταρτο μέχρι 34% και 23,8% αντίστοιχα. Από την άλλη, το πρώτο επεισόδιο του σίριαλ του Ανδρέα Γεωργίου σημείωσε 13% στο δυναμικό κοινό και 19.6% στο γενικό σύνολο.

Τέλος, το “Big Brother”, που κατατάσσεται στη late night ζώνη, στο πρώτο επεισόδιο μετά το περιστατικό χυδαιότητας και τον σάλο που δημιουργήθηκε, συγκέντρωσε 23.9% στο δυναμικό κοινό και 23.1% στο γενικό σύνολο.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα