GNTM 3: Ο Κωνσταντίνος περπάτησε με high heels και “τρέλανε” τους κριτές

GNTM 3: Ο Κωνσταντίνος περπάτησε με high heels και “τρέλανε” τους κριτές
GNTM 3: Ο Κωνσταντίνος περπάτησε με 15ποντα και "τρέλανε" τους κριτές Glomex

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος από τη Θεσσαλονίκη εντυπωσίασε τους κριτές του GNTM 3. Η απίστευτη πασαρέλα του σε 15ποντα τακούνια και τα τέσσερα "ναι".

Πρεμιέρα έκανε το βράδυ της Δευτέρας (07/09) στο Star ο τρίτος κύκλος του GNTM, με πλήθος αγοριών και κοριτσιών να παρελαύνουν μπροστά στους κριτές για να κερδίσουν μια ευκαιρία.

Ο Κωνσταντίνος Μελισσάς από τη Θεσσαλονίκη ήταν ένα ακόμη αγόρι που θέλησε να δοκιμάσει την τύχη του στο GNTM 3 και να διεκδικήσει τον μεγάλο τίτλο ανάμεσα σε πολλά άλλα αγόρια και κορίτσια.

Ο νεαρός Θεσσαλονικιός ασχολείται με το θέατρο, με τον χορό, με τη μουσική και τη γυμναστική, αλλά τον ενδιαφέρει πάρα πολύ και η μόδα, γι’ αυτό και αποφάσισε να πάει στην οντισιόν του ριάλιτι.

Ο 28χρονος Κωνσταντίνος έγινε ιδιαίτερα συμπαθής στους κριτές, οι οποίοι σχολίασαν πως έχει πολύ καλό περπάτημα, κίνηση και θετική ενέργεια, ενώ ο ίδιος δήλωσε πως θα ήθελε να βοηθήσει στο να ανοίξει η αγορά για τα plus size μοντέλα.

Στο τέλος, ο υποψήφιος ανέβηκε στα high heels του και χάρισε στους κριτές μια εντυπωσιακή πασαρέλα, ενώ εκείνοι με τη σειρά τους του χάρισαν τέσσερα “ναι”.

Διαβάστε τις Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο, με την αξιοπιστία και την εγκυρότητα του News247.gr.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα