Time: Το καυστικό εξώφυλλο για τις κινήσεις Τραμπ για τον κορονοϊό

Time: Το καυστικό εξώφυλλο για τις κινήσεις Τραμπ για τον κορονοϊό
Ο Ντόναλντ Τραμπ στο εξώφυλλο του Time Time/twitter

"Υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να ανοίξει ξανά η Αμερική. Αυτός δεν είναι" γράφει στο εξώφυλλο, με τον Τραμπ να απεικονίζεται να φωνάζει χωρίς να φοράει καν σωστά τη μάσκα.

Στον Ντόναλντ Τραμπ και στον τρόπο με τον οποίο διαχειρίζεται ως πρόεδρος των ΗΠΑ, την πανδημία κορονοϊού, είναι αφιερωμένο το εξώφυλλο του νέου τεύχους του περιοδικού Time.

Το έντυπο, όπως και όλες τις προηγούμενες φορές που είχε τον Τραμπ στο εξώφυλλό του, καυτηριάζει τις κινήσεις του, όπως την απόφασή του να ανοίξει εκ νέου την οικονομία κόντρα στις συμβουλές των ειδικών δημόσιας υγείας.

Ο Αμερικανός πρόεδρος απεικονίζεται από τον καλλιτέχνη Edel Rodriguez στο τεύχος που θα κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου, να φωνάζει, έχοντας στο πρόσωπό του μάσκα με τη σημαία της χώρας αλλά χωρίς να καλύπτει το στόμα του.

“Υπάρχει ένας σωστός τρόπος για να ανοίξει ξανά η Αμερική. Αυτός δεν είναι” γράφει στο εξώφυλλο ενώ στο editorial με τίτλο “Υπάρχουν λογικοί τρόποι για να ανοίξει ξανά μια χώρα. Μετά υπάρχει και η προσέγγιση της Αμερικής” εξηγείται πώς οι ΗΠΑ “ρισκάρουν να επιδεινώσουν την κατάσταση”, καθώς δεκάδες πολιτείες προετοιμάζονται να άρουν το lockdown.

Να σημειωθεί ότι στις ΗΠΑ έχουν χάσει τη ζωή τους από τον κορονοϊό περισσότερο από 85.000 άνθρωποι.

 

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα