Το podcast της Έλενας Ακρίτα στην κορυφή των Spotify Charts

Το podcast της Έλενας Ακρίτα στην κορυφή των Spotify Charts
Το podcast της Έλενας Ακρίτα στην κορυφή των Spotify Charts

Το podcast της Έλενας Ακρίτα αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή. Ξεκίνησε από την επιθυμία της ίδιας για επικοινωνία και ήδη έχει καταγράψει 11.018 ακροάσεις.

To Podcast της Έλενας Ακρίτα στο NEWS 24/7, Έλενα Ακρίτα – The Podcast, αγαπήθηκε από το κοινό από την πρώτη στιγμή καθώς “εκτοξεύθηκε” και παραμένει στην κορυφή των Spotify Charts.

Από τις 20 Οκτωβρίου που έκανε πρεμιέρα το πρώτο επεισόδιο, έχει καταγράψει 11.018 ακροάσεις από 10.895 μοναδικούς ακροατές παραμένοντας Νο1 στις λίστες των ελληνικών podcast στο Spotify.

Μάλιστα, βγήκε και εκτός συνόρων καθώς άγγιξε την 33η θέση στα Top News Podcasts του Ηνωμένου Βασιλείου!

Η πρώτη φορά της Έλενας Ακρίτα στον κόσμο των podcasts προέκυψε από την επιθυμία της να επικοινωνήσει με τους φίλους της και με έναν άλλο τρόπο. Το βασικό μυστικό της ευτυχίας είναι να μοιράζεσαι. Το podcast της Έλενας Ακρίτα θέλει να έχει αυτή ακριβώς τη λογική. Του μοιράσματος συναισθημάτων, γνώσεων, πεποιθήσεων και αυτό ακριβώς φαίνεται πως θέλουν και οι πιστοί ακροατές της.

Κάνε subscribe στο Έλενα Ακρίτα – The Podcast, στο Spotify για να έχεις την ευκαιρία να ακούσεις πρώτος το επόμενο επεισόδιο που έρχεται κάθε Τετάρτη, αποκλειστικά από το NEWS 24/7.

Επίσης, μπορείς να το βρεις σε: Apple Podcasts, Google Podcasts.

Διάβασε την Έλενα Ακρίτα και στη στήλη της στο NEWS 24/7.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα