Βασίλης Τσεκούρας: Καλά στην υγεία του - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο

Βασίλης Τσεκούρας
Βασίλης Τσεκούρας YOUTUBE/ @OPEN

Μετά από δύο χειρουργεία στα οποία υπεβλήθη για ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ο δημοσιογράφος του Open είναι καλά στην υγεία του. Τι έγραψε στην πρώτη του ανάρτηση.

Νικητής βγήκε από την περιπέτεια της υγείας του ο δημοσιογράφος του Open, Βασίλης Τσεκούρας, δίνοντας μια από τις μεγαλύτερες μάχες της ζωής του.

Ο Βασίλης Τσεκούρας αισθάνθηκε αδιαθεσία το βράδυ της Παρασκευής (29/05) και μεταφέρθηκε επειγόντως στο νοσοκομείο, όπου εισήχθη στο χειρουργείο, καθώς διαγνώστηκε με ανεύρυσμα κοιλιακής αορτής, ενώ την Κυριακή (30/05) υπεβλήθη σε δεύτερη επέμβαση, η οποία στέφθηκε με επιτυχία.

Το βράδυ της Τετάρτης ο γνωστός δημοσιογράφος έκανε την πρώτη του ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο, θέλοντας να ευχαριστήσει τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, αλλά και τους γιατρούς που τον βοήθησαν. Όπως έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook:

"Δεν χρειάζονται λόγια για να περιγράψεις μια περιπέτεια ζωής.. Κυρίως όταν δίνεις μια μάχη, που στην τελική δεν την γνωρίζεις... Γιατί ενημερώνεσαι μετά... Το μόνο που χρειάζεσαι τελικά, είναι ένα θαύμα.... Και εσύ γιατρέ, μου το έδωσες απλόχερα.... Σ' ευχαριστώ απεριόριστα.....ΥΓ. Ευχαριστώ πολύ για την αγάπη όλων σας.... Μακάρι να την ήξερα νωρίτερα..."

Βασίλης Τσεκούρας: Καλά στην υγεία του - Η ανάρτηση μέσα από το νοσοκομείο


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Open
SHARE:

24Media Network