ΜΟΝΟΚΛΩΝΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ

Μονοκλωνικά αντισώματα

Μονοκλωνικά αντισώματα: Διευρύνονται τα κριτήρια χορήγησής τους

Με ανάρτησή της η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας ανακοίνωσε πως διευρύνθηκαν τα κριτήρια χορήγησης μονοκλωνικών αντισωμάτων σε ασθενείς με covid-19. Ποια είναι η απαραίτητη προϋπόθεση.

Το Γενικό Νοσοκομείο Σερρών

Σέρρες: Γέννησε η πρώτη έγκυος που είχε λάβει θεραπεία με μονοκλωνικά αντισώματα

Με φυσιολογικό τοκετό γέννησε στο Γενικό Νοσοκομείο Σερρών η πρώτη έγκυος στην οποία οι γιατροί είχαν χορηγήσει μονοκλωνικά αντισώματα στο τρίτο τρίμηνο της κύησης, μετά από τη νόσησή της με κορονοϊό.

Μονοκλωνικά αντισώματα

Ανοίγει απόψε η πλατφόρμα για τη χορήγηση μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά του κορονοϊού

Τα κριτήρια με βάση τα οποία θα χορηγούνται οι θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα κατά του κορονοϊού σε 10 νοσοκομεία θα ανακοινωθούν σήμερα. Οδηγίες της Μ. Γκάγκα για όσους έχουν συμπτώματα.

Εργαστήριο επεξεργασίας αντισωμάτων

Κορονοϊός: "Πράσινο φως" από τον ΕΜΑ σε δύο θεραπείες με μονοκλωνικά αντισώματα

Οι θεραπείες μονοκλωνικών αντισωμάτων κατά της Covid-19, της Regeneron και της Celltrion έλαβαν έγκριση από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων και θα χορηγούνται σε ασθενείς με ήπια έως μέτρια συμπτώματα που κινδυνεύουν με επιδείνωση.

Εργαστήριο (φωτογραφία αρχείου)

Μονοκλωνικά αντισώματα: Πότε χορηγούνται και σε ποιους - Πόσο κοστίζουν

Έφτασαν στην Ελλάδα 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον κορονοϊό. Ποιοι θα μπορούν να λάβουν τη συγκεκριμένη θεραπεία και υπό ποιες συνθήκες. Όλες οι λεπτομέρειες.

Μονοκλωνικά αντισώματα

Ήρθαν οι πρώτες 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων για τον κορονοϊό

Παρελήφθησαν 2.000 δόσεις μονοκλωνικών αντισωμάτων, που διατίθενται για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Στόχος της συγκεκριμένης θεραπείας του κορονοϊού είναι η αποτροπή της επιδείνωσης της νόσου.

Κόσμος περπατά στο κέντρο της Αθήνας την εποχή της πανδημίας

Κορονοϊός: Πάνω από 8000 κρούσματα σήμερα - Φτάνουν τα πρώτα μονοκλωνικά

Το ένα ρεκόρ μετά το άλλο συνεχίζει να σπάει η επιδημία στην Ελλάδα. Τα πρώτα μονοκλωνικά της εταιρείας Roche φτάνουν σήμερα και θα διατεθούν μετά τις 11/11 που αναμένεται η έγκριση από τον ΕΜΑ.

Μονοκλωνικά αντισώματα: Τι είναι και πώς μπορούν να συμβάλλουν στη μάχη με τον κορονοϊό

Τα μονοκλωνικά αντισώματα δεν είναι μια νέα θεραπευτική προσέγγιση. Πώς συνδέονται με τη θεραπεία της Covid-19 και πότε είναι καλύτερο να χρησιμοποιούνται. Δείτε το explainer video

Ερευνητές σε εργαστήριο για Covid-19

Μίνα Γκάγκα: Τρίτη δόση για όλους και δωρεάν τα μονοκλωνικά και όλα τα φάρμακα για τον κορονοϊό

Αισιοδοξία για την πορεία των εμβολιασμών εξέφρασε η Αναπληρώτρια Υπουργός Υγείας Μίνα Γκάγκα. Τι είπε για τα μονοκλωνικά αντισώματα και τα φάρμακα για τον κορονοϊό.