ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Η Νάντια (Κωνσταντίνα) Γιαννακοπούλου (1977) είναι Ελληνίδα δικηγόρος και πολιτικός. Εξελέγη βουλευτής Μεσσηνίας με το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές του 2009 και του Μαΐου του 2012. Από το 2013 έως το 2014 ήταν γενική γραμματέας στο Υπουργείο Περιβάλλοντος, Ενέργειας και Κλιματικής Αλλαγής. Στις εκλογές του 2019 εξελέγη με το Κίνημα Αλλαγής στην περιφέρεια Β2' Δυτικού Τομέα Αθηνών. Γεννήθηκε το 1977 και είναι κόρη του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Γιάννη Γιαννακόπουλου. Σπούδασε στη Νομική Σχολή του ΕΚΠΑ και έχει εργαστεί ως δικηγόρος. Από το 2008 είναι παντρεμένη με τον ηθοποιό Μάξιμο Μουμούρη. Μέλος του ΠΑΣΟΚ από το 1995. Στα φοιτητικά της χρόνια ενεργό μέλος της ΠΑΣΠ Νομικής Αθηνών. Στο 7ο Συνέδριο του ΠΑΣΟΚ το 2005 εκλέχτηκε στο Εθνικό Συμβούλιο και ήταν ένα από τα τρία νεότερα μέλη του. Διετέλεσε μέλος της Γραμματείας Πολιτικών Νεολαίας και μέλος του Τομέα Αποδήμου.

Νάντια Γιαννακοπούλου: Eλλάδα - Τουρκία, δύο χωρες, δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες

Νάντια Γιαννακοπούλου: Eλλάδα - Τουρκία, δύο χωρες, δύο εντελώς διαφορετικές φιλοσοφίες

Η βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Νάντια Γιαννακοπούλου γράφει στο NEWS 24/7 για τα ελληνοτουρκικά, τις επιδιώξεις της Άγκυρας και τη στάση που πρέπει να τηρήσει η Ελλάδα.

Η Νάντια Γιαννακοπούλου

Γιαννακοπούλου για ελληνικό #metoo: Να φτάσει το νυστέρι της Δικαιοσύνης μέχρι το κόκκαλο

H βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Ν. Γιαννακοπούλου αναλύει στο News 24/7 τις προτάσεις της για να θωρακιστεί η ελληνική κοινωνία μετά τις αποκαλύψεις των τελευταίων ημερών