Νέα αναβολή της δίκης Μπαρμπαρούση

Νέα αναβολή της δίκης Μπαρμπαρούση

Αναβολή για τον Νοέμβριο πήρε η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση για τα προ δύο ετών επεισόδια στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου. Ποιος ο λόγος (vid)

Από αναβολή σε αναβολή πηγαίνει η δίκη του βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κώστα Μπαρμπαρούση και άλλων εννέα ατόμων για τα επεισόδια που είχαν σημειωθεί τον Σεπτέμβριο του 2012 στη λαϊκή αγορά του Μεσολογγίου.

Η δίκη ξεκίνησε το πρωί της Τρίτης (01/07) κανονικά, με την κατάθεση τεσσάρων μαρτύρων. Όταν, ωστόσο, οι συγκεκριμένοι μάρτυρες ολοκλήρωσαν την κατάθεσή τους, η εισαγγελέας πρότεινε να διακοπεί η δίκη, προκειμένου να εξεταστούν δύο ακόμη άτομα που υπάρχουν στη δικογραφία, καθώς από τους τέσσερις μάρτυρες κανείς δεν είδε ή αναγνώρισε τους κατηγορούμενους να παίρνουν μέρος στα επεισόδια.

Εκτός, νέου, συγκλονιστικού απροόπτου, η δίκη θα πραγματοποιηθεί τον ερχόμενο Νοέμβριο.

Οι δικηγόροι υπεράσπισης αντέδρασαν στην απόφαση, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι το τεκμήριο της αθωότητας μετατράπηκε σε τεκμήριο ενοχής.

Πληροφορίες από onairnews.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα