Νέα βίντεο από τον ισχυρό σεισμό στην Κεφαλλονιά: Τα λεπτά που συγκλόνισαν τους κατοίκους

Νέα βίντεο από τον ισχυρό σεισμό στην Κεφαλλονιά: Τα λεπτά που συγκλόνισαν τους κατοίκους

Σε δύο νέα βίντεο αποτυπώνεται η μεγάλη διάρκεια της πολύ ισχυρής σεισμικής δόνησης που ταρακούνησε την Κεφαλλονιά (Vids)

Με το νησί της Κεφαλλονιάς να ζει στον ρυθμό των Ρίχτερ λόγω των συνεχών μετασεισμών, δύο νέα βίντεο βλέπουν το φως της δημοσιότητας από τον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί.

Στα δύο νέα βίντεο που δημοσιεύει το protothema.gr γίνεται αντιληπτό πως η γη δεν σταμάτησε να δονείται για αρκετά δευτερόλεπτα. 

Ο σεισμολόγος Άκης Τσελέντης μιλώντας στο inkefalonia.gr εκτίμησε πως επρόκειτο για τον κύριο σεισμό, σημειώνοντας πως οι μετασεισμοί ενδεχομένως να συνεχιστούν για διάστημα αρκετών εβδομάδων.

Εκτίμησε ακόμα πως αν η ισχυρή σεισμική δόνηση γινόταν σε κάποιο άλλο μέρος της Ελλάδας θα υπήρχαν θύματα. Συνέστησε, τέλος, στους κατοίκους του νησιού να είναι προσεκτικοί και στις μετακινήσεις τους στους δρόμους.

Να σημειωθεί πως ο σεισμός έγινε αισθητός στην Πελοπόννησο, σε πολλές πόλεις της ηπειρωτικής Ελλάδας, στην Αθήνα, την Καρδίτσα και τη Λάρισα, αλλά και στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στην Πούλια, την Καμπανία, την Καλαβρία και τη Σικελία.

video platformvideo managementvideo solutionsvideo player
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Φυσικές καταστροφές
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Βίντεο - ντοκουμέντο από την καταστροφή στην Κεφαλλονιά

Σεισμός Κεφαλλονιάς -2-

SHARE:

24Media Network