Νέες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ

Νέες διακοπές ρεύματος της ΔΕΗ

Εκ περιτροπής και κατά περιοχή πραγματοποιεί η ΔΕΗ διακοπές ρεύματος μετά από συνεννόηση με το Διαχειριστή Συστήματος (ΔΕΣΜΗΕ). Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα

Για το απόγευμα και βράδυ οι διακόπτες θα κατέβουν για το διάστημα από τις 19:30 έως και τις 22:30 και   κάθε περικοπή θα έχει εκτιμώμενη μέγιστη διάρκεια μιάμιση ώρα ανά περιοχή.

Ειδικότερα, για δείτε αναλυτικά τις περιοχές και τις ώρες που θα κοπεί το ρεύμα πατήστε πάνω στον αντίστοιχο νομό ή περιφέρεια που σας ενδιαφέρει.

Για τον νομό Αττικής

Για τον νομό Θεσσαλονίκης

Για την περιφέρεια Πελοποννήσου-Ηπείρου

Για τη Κρήτη και τη Ρόδο

Οι καταναλωτές μπορούν να επικοινωνούν με την ειδική τηλεφωνική γραμμή στο τηλέφωνο 210 9298100 ή να επισκέπτονται τον ιστότοπο της ΔΕΗ www.dei.gr

Σημειώνεται ότι τη Τετάρτη θα εκδοθεί η απόφαση του Μονομελούς Πρωτοδικείου για τις απεργιακές κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ.

Το μεσημέρι της Τρίτης οι δύο πλευρές, Διοίκηση της ΔΕΗ και το σωματείο ΓΕΝΟΠ-ΔΕΗ, κατέθεσαν στον πρόεδρο τους φακέλους με τις προτάσεις και τις θέσεις τους.

Προσφυγή στο Δικαστήριο, που συζητήθηκε τη Δευτέρα (διαδικασία Ασφαλιστικών Μέτρων) κατέθεσε η ΔΕΗ η οποία ζητά να κηρυχτούν παράνομες και καταχρηστικές οι κινητοποιήσεις της ΓΕΝΟΠ.

SHARE:

24Media Network