Ο Σήφης μπήκε και στο... στοίχημα

Ο Σήφης μπήκε και στο... στοίχημα

Ο κροκόδειλος, η ατραξιόν του φράγματος των Ποταμών μπήκε και στο...στοίχημα

Από τις αρχές του Καλοκαιριού , όταν εντοπίστηκε ο “Σήφης”, ο κροκόδειλος, στο φράγμα των Ποταμών στο Ρέθυμνο, είναι το αγαπημένο θέμα των κρητικών και όχι μόνο. Ο ‘Σήφης’ έγινε καθημερινό αντικείμενο συζήτησης, viral στο δίκτυο, ιστορίες, ανέκδοτα, τηλεοπτική διαφήμιση, editorial σε περιοδικά αεροπορικών εταιρειών, βασική ατραξιόν για την περιοχή.

Τι...πάπιες έφαγε, τι...φουά γκρα, τι κοτοπουλάκια τίποτα! Ο «Σήφης» δεν...τσιμπάει και γίνεται θέαμα για τους εποχούμενους στην περιοχή. Και ο πολυδιαφημισμένος Ολιβιέρ Μπερά που «επιστρατεύθηκε» δεν μπόρεσε να τον συλλάβει!

Όπως ήταν επόμενο ,με όλα τα μείζονα ζητήματα κοινωνικής ενασχόλησης- μόνο η Αμφίπολη τον έχει περάσει σε...’χτυπήματα’- ο «Σήφης» μπήκε και στο...στοίχημα! Πριν λίγο καιρό δυο κρητικοί επιχειρηματίες στοιχημάτισαν για το εάν υπάρχει ή δεν υπάρχει κροκόδειλος! Οι κ.Κώστας Μανιδάκης και Μιχάλης Μαραγκάκης είχαν διαφορετικές απόψεις για τον...Σήφη. Ο κ.Μανιδάκης ισχυρίζεται, ακόμη και σήμερα. ότι το θέμα είναι...ανύπαρκτο, ο κροκόδειλος δεν ζει σε κρύα νερά , όπως του φράγματος και είναι...’σικέ’ ! Ο κ.Μαραγκάκης υποστηρίζει ότι ο κροκόδειλος είναι υπαρκτός, επικαλείται βίντεο, μαρτυρίες κλπ. Κι όπως αντιλαμβάνεστε στις παρέες, στις συζητήσεις η πλάκα δίνει και παίρνει...

Αλλά για να λυθεί ο...διχασμός- αφού κανένας δεν μπορούσε να...συναντηθεί με τον κροκόδειλο και να το πιστοποιήσει- συμφώνησαν ότι ‘το στοίχημα θα πληρωθεί εάν μέχρι τέλος Σεπτεμβρίου δεν έχει πιαστεί ο Σήφης’! Και χθες το βράδυ, σύμφωνα με πληροφορίες του CRETALIVE, ο κ.Μαραγκάκης...πλήρωσε το τραπέζι του στοιχήματος στον κ.Μανιδάκη και σε όλη τη συντροφιά, με επώνυμους Ηρακλειώτες οι οποίοι ήταν μάρτυρες στον στοιχηματισμό.  Αρκετά χαρούμενος ο «νικητής» Κ.Μανιδάκης, αλλά και...κουλ  ο ‘χαμένος’ Μ.Μαραγκάκης.

«Καλά είναι το πιο περίεργο στοίχημα που έχει πληρωθεί ποτέ! Ολοι ξέρουμε ότι κροκόδειλος υπάρχει και εσύ πληρώνεις για κάτι που έχεις...κερδίσει  κατ ουσίαν;» πείραζαν τον κ.Μαραγκάκη οι συνδαιτυμόνες που αναρωτιόταν τι θα γίνει εάν...πιαστεί αύριο ο Σήφης.

«Α, τα έχουμε λύσει αυτά! Εάν πιαστεί που θα πιαστεί ο Κώστας θα πληρώσει...διπλάσιο το τραπέζι με πιο πολλούς καλεσμένους»!

Πηγή: cretalive.gr

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Περιφέρεια
SHARE:

24Media Network