Οδηγός στην Κρήτη: Γιατί έδειρα τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ

Οδηγός στην Κρήτη: Γιατί έδειρα τους ελεγκτές της ΑΑΔΕ
Ο οδηγός που χτύπησε εφοριακούς στην Κρήτη

Σύμφωνα με τον 45χρονο, πρώτος του επιτέθηκε ο εφοριακός ενώ υποστήριξε ότι δεν τους χτύπησε με πέτρες αλλά έσκυψε για να πιάσει τα κλειδιά του. "Δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτό τον καιρό, του έριξα κανά δύο" είπε.

Τη δική του εκδοχή για το περιστατικό με τον ξυλοδαρμό των δύο ελεγκτών της ΑΑΔΕ στην Κρήτη έδωσε ο 45χρονος οδηγός.

Μιλώντας στην τηλεόραση του Alpha, ο άνδρας παραδέχθηκε ότι χτύπησε τους εφοριακούς που του έκαναν έλεγχο, είπε ότι στην περιοχή του δεν κόβει δελτία αποστολής ενώ σύμφωνα με τον ίδιο, πρώτος του επιτέθηκε ο ελεγκτής της ΑΑΔΕ.

“Μου λένε: Τι έχεις φορτωμένο; Λέω: Κάρβουνα. Του λέω ορίστε τα χαρτιά. Λέει κόψτε του 500 ευρώ (πρόστιμο). Του λέω κάλεσε αστυνομία και μόλις ήρθε, του λέω θα σε δείρω εσένα. Γιατί μου τα κάνεις αυτά; Είμαι ταλαιπωρημένος άνθρωπος. Λέει κόψτε του 500 ευρώ. Του λέω δεν κόβεις τίποτα. Κάλεσε αστυνομία”.

Και συνέχισε: “Μου επιτέθηκε. Ήταν και πιο ψηλός και πιο γεροδεμένος. Αυτοί έτσι κάνουν. Εν τω μεταξύ δεν είμαι καλά ψυχολογικά αυτό τον καιρό, του έριξα κάνα δύο. Και η κοπέλα η άλλη, δεν ξέρω πως, έφαγε και αυτή μία”.

Ο ίδιος υποστηρίζει επίσης ότι δεν χτύπησε τους εφοριακούς με πέτρες αλλά έσκυψε για να πιάσει τα κλειδιά του.

“Αυτοί μου είπαν γιατί δεν έκοψα δελτίο αποστολής. Του λέω: Στην περιοχή μου, δεν κόβω δελτίο αποστολής. Μόνο σε παραγγελία, αν τα πάω σε μαγαζί. Ένιωσα απειλή, δηλαδή τσαμπουκά. Λεφτά θέλανε; Δεν ξέρω».

ΝΒα σημειωθεί ότι η γυναίκα εφοριακός υπέστη ρήξη τυμπάνου ενώ ο δράστης εντός των επόμενων ημερών θα βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα