Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

Η ομάδα Ε, οι αεροψεκασμοί, οι Εβραίοι της 11ης Σεπτεμβρίου, η βασίλισσα Ελισάβετ που είναι ερπετό και άλλα αληθοφανή

Τι μας ψεκάζουν καθημερινά τα αεροσκάφη; Γιατί τα ΑΤΜ έχουν διαδοθεί παντού; Τι είναι και πώς διοικεί τον κόσμο η Ομάδα Ε;

Διαβάστε την αλήθεια στις θεωρίες συνωμοσίας που ακολουθούν.

ΤΟ ΑΤΜ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΣΚΛΑΒΟΥΣ

Γιατί το χρήμα στις μέρες μας είναι στην πλειονότητά του λογιστικές τραπεζικές εγγραφές και όλο και λιγότερο χαρτί και νόμισμα;

Επειδή το σχέδιο είναι να περάσουμε σε 100% ηλεκτρονικές συναλλαγές χωρίς το παραμικρό μετρητό και στη συνέχεια η μυστική ομάδα που ελέγχει όλο το σύστημα να εξαφανίσει τους τραπεζικούς μας λογαριασμούς μετατρέποντάς μας σε απένταρους σκλάβους στην υπηρεσία της.

Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

ΑΕΡΟΨΕΚΑΣΜΟΙ

Τι νομίζετε πως κάνουν όλα αυτά τα αεροσκάφη που αφήνουν πίσω τους άσπρες γραμμές; Βρίσκονται εκεί για να απελευθερώσουν στην ατμόσφαιρα χημικές ουσίες με σκοπό τον έλεγχο της συμπεριφοράς μας και τον έλεγχο του καιρού. Όποιος αμφισβητεί αυτό το γεγονός είναι και εκείνος μέρος της συνωμοσίας.

Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

ΠΟΙΟΣ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΚΕΝΕΝΤΙ;

Όλοι εκτός από τον Όσβαλντ. Η αμερικανική μαφία, το FBI, η KGB, οι Κουβανοί, ο οδηγός της λιμουζίνας, διάφοροι εκτελεστές διασκορπισμένοι γύρω από την πλατεία όπου πυροβολήθηκε ο πρόεδρος. Αλλά όλα αυτά είναι ανοησίες γιατί ο JFK ζει και είναι κάπου μαζί με τον Έλβις. Ή πέθανε από γεράματα το 2011.

Οι πιο απίθανες θεωρίες συνωμοσίας

Δείτε τις υπόλοιπες θεωρίες:

Πηγή: Fortunegreece.com

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Fortunegreece
SHARE:

24Media Network