Επτά "λουκέτα" για φορολογικές παραβάσεις ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ

Όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ, κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου σφραγίστηκαν επτά (7) επιχειρήσεις. Πρόκειται για κέντρα διασκέδασης, καφέ- μπαρ, εστιατόρια και beach bar

Ακόμη επτά "λουκέτα" για φορολογικές παραβάσεις ανακοίνωσε το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοίνωσε το ΣΔΟΕ, κατά το τριήμερο 6, 7 και 8 Σεπτεμβρίου σφραγίστηκαν επτά (7) επιχειρήσεις. Πρόκειται για κέντρα διασκέδασης, καφέ- μπαρ, εστιατόρια και beach bar.

Οι σφραγισθείσες επιχειρήσεις βρίσκονται: Μία στο Μεγανήσι, μία στη Μυτιλήνη, μία στη Βέροια, δύο στη Θεσσαλονίκη, μία στην Κέρκυρα και μία στο Αίγιο, σε νυκτερινό κέντρο όπου τραγουδούσε γνωστός καλλιτέχνης.

Όπως επίσης ανακοινώθηκε, έρευνα διεξάγεται, σε συνεργασία με την Α΄ΔΟΥ Πατρών, για την καταστρατήγηση των όρων διεξαγωγής εκδηλώσεων πολιτιστικού περιεχομένου σε χωριό της Αχαΐας, όπου σε εκδήλωση πολιτιστικού συλλόγου καταναλώθηκαν μεγάλες ποσότητες σαμπάνιας χωρίς φορολογικά στοιχεία, ενώ σε άλλο περιστατικό, σε γνωστό ξενοδοχείο της Λευκάδας, διαπιστώθηκε ότι για δύο εκδηλώσεις δεν υπήρξαν συμφωνητικά και έκδοση αποδείξεων για 585 άτομα.

SHARE: