Η πρώτη Κυριακή με ανοιχτά καταστήματα

ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ 

Τον πρώτο μας μίνι καύσωνα ζουν οι κάτοικοι των Τρικάλων, με τη θεμοκρασία το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2012 να "σκαρφαλώνει" στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν είναι καθόλου ...δροσερές αφού ο καιρός θα είναι ζεστός και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 37 βαθμούς! (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ)
ΤΡΙΚΑΛΑ - ΑΝΟΔΟΣ ΘΕΡΜΟΚΡΑΣΙΑΣ Τον πρώτο μας μίνι καύσωνα ζουν οι κάτοικοι των Τρικάλων, με τη θεμοκρασία το μεσημέρι της Δευτέρας 11 Ιουνίου 2012 να "σκαρφαλώνει" στους 34 βαθμούς Κελσίου. Οι προβλέψεις των μετεωρολόγων δεν είναι καθόλου ...δροσερές αφού ο καιρός θα είναι ζεστός και τις επόμενες ημέρες με τη θερμοκρασία να φτάνει τους 37 βαθμούς! (EUROKINISSI/ΘΑΝΑΣΗΣ ΚΑΛΛΙΑΡΑΣ) EUROKINISSI

Πρεμιέρα των Κυριακών με ανοιχτά καταστήματα. Διαφορετικά ωράρια ανάλογα με την περιοχή και κλειστά καταστήματα

Διαφορετικά ωράρια αλλά και κλειστά καταστήματα θα έχει η πρώτη κυριακάτικη λειτουργία των εμπορικών καταστημάτων, καθώς ανάλογα με τον δήμο που βρίσκονται, κάποια θα ανοίξουν με διαφορετικό ωράριο ενώ κάποια άλλα θα παραμείνουν κλειστά. Πάντως τα περισσότερα πολυκαταστήματα και σουπερμάρκετ έχουν προαναγγείλει ότι θα είναι ανοιχτά την Κυριακή.

Συγκεκριμένα, στην Αττική τα εμπορικά καταστήματα θα είναι ανοιχτά στην Αθήνα, όπως και στον Πειραιά με απόφαση του συλλόγου, όπως επίσης και στην Γλυφάδα, Κηφισιά, Μαρούσι, Χαλάνδρι, Νέα Ιωνία,Παλαιό Φάληρο και στα Πατήσια. Κλειστά θα είναι στη Νίκαια, στο Κερατσίνι, στον Κορυδαλλό, στο Πέραμα, στο Μοσχάτο και στο Γαλάτσι.

Στην περιφέρεια ανοικτά μεταξύ των άλλων περιοχών θα είναι τα καταστήματα στη Θεσσαλονίκη, στο Άργος, στην Κεφαλλονιά και την Ιθάκη, το Ναύπλιο και το Γύθειο, ενώ κλειστά θα είναι σε περιοχές σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΣΕΕ όπως η Πάτρα, η Λάρισα, Καλαμάτα, Πύργος και Λειβαδιά.

Σε ό,τι αφορά το ωράριο, σύμφωνα με την απόφαση, τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά αύριο από τις 11.00 το πρωί έως τις 20.00 το βράδυ.

Οι εμπορικοί Σύλλογοι Αθηνών, Πειραιώς, Θεσσαλονίκης έλαβαν απόφαση να λειτουργήσουν αύριο με διαφορετικά ωράρια. Έτσι στην Αθήνα τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά από τις 11.00 έως τις 18.00, στον Πειραιά από τις 11.00 έως τις 15.00 και στη Θεσσαλονίκη από τις 11.00 έως τις 17.00.

Εν τω μεταξύ, 24ωρη απεργία έχουν προαναγγείλει για αύριο οι εμποροϋπάλληλοι, και συγκέντρωση διαμαρτυρίας το πρωί στο Σύνταγμα, εκφράζοντας την αντίθεσή τους στο άνοιγμα των καταστημάτων την Κυριακή.

Πηγή: Mega

SHARE:

24Media Network