Λουφάκης: Η λύση στο Σκοπιανό θα ενισχύσει τις εμπορικές συναλλαγές με την πΓΔΜ

Συνάντηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, με την πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων ΠΣΕ , Χριστίνα Σακελλαρίδη, τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγεών Βορείου Ελλάδας ΣΕΒΕ , Κυριάκο Λουφάκη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, Αλκη Καλαμπόκη, Τρίτη 25 Ιαν. 2011. (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ)
Συνάντηση του γραμματέα του Εθνικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Μιχάλη Καρχιμάκη, με την πρόεδρο του Πανελληνίου Συνδέσμου Εξαγωγέων ΠΣΕ , Χριστίνα Σακελλαρίδη, τον αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγεών Βορείου Ελλάδας ΣΕΒΕ , Κυριάκο Λουφάκη και τον πρόεδρο του Συνδέσμου Εξαγωγέων Κρήτης, Αλκη Καλαμπόκη, Τρίτη 25 Ιαν. 2011. (EUROKINISSI / ΖΩΝΤΑΝΟΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ) EUROKINISSI

Ο πρόεδρος του συνδέσμου εξαγωγέων βορείου Ελλάδας εκτίμησε πως θα ενισχυθεί η ελληνική δραστηριότητα σε περίπτωση επίλυσης του ονόματος

Η οικονομική μας συνεργασία με τα Σκόπια είναι σε ικανοποιητικό επίπεδο, αλλά αν λυθεί το θέμα του ονόματος, θα ενισχυθεί η ελληνική δραστηριότητα στη γειτονική χώρα, δήλωσε στο Ραδιόφωνο 24/7 στους 88,6, ο πρόεδρος του συνδέσμου εξαγωγέων βορείου Ελλάδας Κυριάκος Λουφάκης.

Σημείωσε ότι μας έχουν ανάγκη γιατί από το λιμάνι της Θεσσαλονίκης προμηθεύονται τις πρώτες ύλες, αλλά τους έχουμε κι εμείς, γιατί για να πάνε τα προϊόντα στην Ευρώπη πρέπει να περάσουν από τα Σκόπια.

ADVERTISING
https://www.mixcloud.com/radiofono247/12012018-λουφακησ-σκοπια/
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Σκοπιανό
SHARE:

24Media Network