Ανοικτά σήμερα τα καταστήματα. Όλο το πασχαλινό ωράριο

Πλήθος κόσμου στον πεζόδρομο της Ερμού την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016. Αυξημένη ήταν η κίνηση με τον κόσμο να συρρέει στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης για να κάνει τις αγορές του, εκμεταλλευόμενο και τον καλό καιρό. Ανοιχτά ήταν όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα. 
(EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ)
Πλήθος κόσμου στον πεζόδρομο της Ερμού την Κυριακή των Βαΐων 24 Απριλίου 2016. Αυξημένη ήταν η κίνηση με τον κόσμο να συρρέει στον κεντρικό εμπορικό δρόμο της πόλης για να κάνει τις αγορές του, εκμεταλλευόμενο και τον καλό καιρό. Ανοιχτά ήταν όλα τα εμπορικά καταστήματα, τα εμπορικά κέντρα και τα πολυκαταστήματα σε όλη τη Ελλάδα. (EUROKINISSI/ΣΤΕΛΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ) EUROKINISSI

Αναλυτικά οι ώρες και οι ημέρες που θα είναι ανοιχτά. Τι ανακοίνωσε ο ΣΕΛΠΕ

Ο Σύνδεσμος Επιχειρήσεων & Λιανικής Πώλησης Ελλάδος (ΣΕΛΠΕ) ανακοίνωσε το αναλυτικό ωράριο λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων των επιχειρήσεων –μελών του για τη περίοδο των εορτών Πάσχα 2017 για όλη την επικράτεια.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής:

Από τη Μεγάλη Δευτέρα έως και τη Μεγάλη Πέμπτη θα καταστήματα θα είναι ανοικτά από τις 9 το πρωί έως τις 9 το βράδυ, ενώ τη Μεγάλη Παρασκευή 14.04.2017 θα ανοίξουν στη 1 το μεσημέρι και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Το Μεγάλο Σάββατο 15.04.2017 θα ανοίξουν στις 9 το πρωί και θα κλείσουν στις 8 το βράδυ.

Τη Δευτέρα 17.04.2017 τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά, ενώ από τις 18 Απριλίου επιστρέφουν στο κανονικό ωράριο.

SHARE:

24Media Network